Home » Other » Alle har jo gjort en dritt

Alle har jo gjort en dritt

Jeg ville i 2011 kalt meg gründer og jeg sendte i 2011 en epost til Ferd om idrettsprosjektet jeg hadde arbeidet med i en del år. Jeg sendte også epost til andre så det var ikke noe spesielt ved min epost til Ferd. Det var litt tidlig men de viktigste rammene for løsningen min var på plass, og etter min mening var det et veldig lovende prosjekt. Jeg fikk da et høflig svar om at de ikke støttet prosjekter på størrelse med mitt og jeg respekterte selvfølgelig det.

Hovedpersonen i Ferd er min avdøde mors tremening men det har aldri vært noen tett relasjon såvidt jeg vet mellom våre grener av slekten. Min morfar hadde litt kontakt med sin fetter men det er vel det.

Jeg skrev i går at “den slekten har nok og skal holde seg langt unna mine prosjekter” og det var nok en reaksjon tilbake på ignoransen jeg selv har opplevd i en del år etter 2011 fra flere, og at jeg fra tid til annen mener noen har hatt vrangforestillinger knyttet til hendelser etter 2011 og også har hatt en agenda mot meg. Jeg har ikke noe i mot at Andresen slekten tjener penger, tvert i mot så er det faktisk lov i samfunnet vårt å tjene penger. Så det er ikke min oppgave å ta stilling til hvem som har nok og ikke..

Jeg har ikke noe i mot familien Andresen som jeg tror er hyggelige og ganske normale mennesker. Men jeg syns det er vemodig å lese den type sitater som jeg leste i dag eller i går der en av Ferd arvingene sier “Jeg har ikke gjort en dritt”.

Alle vet jo at en ungdom ikke har skapt milliardverdier, men også hun har antakelig gjort en dritt. Så hvorfor trykke sånt?

Media bør være mer forsiktig med hva de skriver om yngre mennesker, også mennesker som kan komme til å arve mye penger, og slippe dem til når det faktisk er grunn til det. Flere aviser har slik jeg ser det vært lite kloke etter 2011. Kan virke som om mennesker som rett og slett er grønne av sjalusi har mistet hodet, og har glemt at de fleste som er rike har lagt stein på stein innenfor de lovene og reglene som er i samfunnet.

Å lage det til noe annet enn det er, og angripe mennesker som gjør en ærlig arbeidsinnsats er farlig. Ikke fordi de rike menneskene er farlige, men fordi metodene som benyttes bryter med sunn fornuft og også lover vi har. Jeg skriver det fordi jeg vet at det er krefter som har operert i strid med norsk lov i forsøk på å ta mitt eget prosjekt, som misbruker dagens teknologi, i et slags “godhetens tjeneste” å ta fra de rike og gi til de fattige. Disse menneskene har misforstått helt. Det de driver med er livsfarlig og helt feil måte å utjevne urettferdighet på. Hvorfor er det livsfarlig? Fordi det å overholde lover og regler bidrar til å gi oss samfunnssikkerhet.

Det er ikke urettferdighet at noen har arbeidet mye og er heldige med resultatet. Urettferdighet er når mennesker som faktisk ikke har gjort en dritt stjeler fra de som faktisk har gjort noe (eller fra deres familier).

By | 18 September, 2018 |