Home » Other » Alvorlig at noen valgte å se forbi – nesten en dødssynd

Alvorlig at noen valgte å se forbi – nesten en dødssynd

Det er alvorlig at noen valgte å se forbi det at jeg både politianmeldte en person i 2011, kontaktet og gikk innom pst med videoer i 2011/2012 og tok kontakt med aftenposten i 2012, og i stedet basere beslutninger på stjålne private tastetrykk som aldri har handlet om noe annen enn forsøk på å forstå hvordan noe hang sammen. Jeg visste ikke noe utover det jeg selv formidlet den gang til pst.

Jeg vil nesten si at de som tok beslutningen om å misbruke mine private tastetrykk som sitter høyt oppe i systemet, som var kjent med at noen hadde stjålet tastetrykk fra meg over en årrekke og at jeg selv tok kontakt med pst nesten har begått en dødssynd. Merk at jeg bruker uttrykket “nesten dødssynd”  fordi jeg tror det handler om psykisk sykdom og jeg ikke ønsker at noen skal dø fremover som en konsekvens. 

Kanskje burde noen få tilbud om å legge kort på bordet nå med tilbud om psykologisk oppfølging – og om ikke så venter dødsstraff? Kanskje det burde vært formidlet til noen i 2011?

Ikke noe unntak for verken kongehus eller garden. Står de bak feilene som er gjort er det like alvorlig. Det handler faktisk om et terrorangrep der det å forstå hva som faktisk skjedde har vært viktig.

By | 1 October, 2018 |