Home » Other » Alvorlig psykisk sykdom hos noen før og etter 2011

Alvorlig psykisk sykdom hos noen før og etter 2011

Jeg og min familie har aldri hatt noe å gjøre med 22. juli. At idrettsprosjektet mitt trolig har vært motiv, på tilsvarende måte som en verdifull gjenstand kan være når noen utsettes for ran, kan man ikke klandre meg for. Man kan ikke forvente at noen skal forutse eller forstå at noen vil gå så langt som de har for å få eierskap til noe som ikke tilhører dem.

Dette er ingen morsom sak og en del journalister og bloggere har, som mennesker som kan ha manipulert Breivik, misbrukt private tastetrykk fra meg. Det er merkelig at de ikke tar det innover seg og er mer varsomme. De bryter jo loven.

Problemet med de som har hatt tilgang til mine private tastetrykk (jeg bruker ordet tastetrykk fordi det også handler om tastetrykk jeg ikke en gang har lagret) enten i en manipulert form eller ikke, er at de lyger fordi de ikke er villige til å erkjenne at det skrevne private ord kan ha mange uttrykk og umulig å tolke riktig uten å snakke med en person som har skrevet noe. Hvordan kan man også vite om det noen hevder er skrevet av en person er skrevet av en person om det ikke legges frem foran personen?

Det skrevne ord kan være øyeblikkstanker, som ikke en gang trenger å være naturlige øyeblikkstanker. Tanker som kanskje ikke hadde oppstått om man ikke hadde skrevet.. Man kan nesten beskrive slik skriving med at for hvert nye ord som legges til så fordufter det forrige ordet som ble skrevet. Som en tanke oppstår i hodet som forsvinner i det man tenker videre. Så liten betydning kan det skrevne ord ha. Det kan rett og slett bare være en måte å uttrykke seg på. Skrivetenking kan man kanskje kalle det. Det trenger ikke ha noe med virkeligheten å gjøre og det trenger ikke ha noe med historikk å gjøre. Det kan være mer eller mindre tilfeldige tastetrykk som oppstår i øyeblikket.
Det er ingen regler for skrivning privat. Det er lov til å taste mer eller mindre alt bortsett fra å planlegge ulovlige handlinger.

Men når slike private data ender opp hos andre, som ikke skulle hatt tilgang, kan det få konsekvenser. Ikke på grunn av ens egen vilje men på grunn av andres.

Det har aldri handlet om sykdom fra min side dette men om andres ulovlige handlinger, og manglende vilje til å tolke eller forstå virkeligheten.

Sett fra min side har det handlet om andres vrangforestillinger, nettopp fordi de ikke har forstått eller vært villige til å forstå. Kanskje med økonomisk motiv. Mener de at det har handlet om demens hos meg handler det om deres vrangforestillinger. Det er bare å spørre mennesker jeg har hatt kontakt med på tidspunktene jeg har skrevet det jeg har skrevet: Var jeg aggressiv og uttrykte voldelige tanker, truet jeg noen eller skadet jeg noen den gang? Nei. Jeg har heller aldri oppfordret noen til å gjøre det. Noe av det jeg har skrevet har handlet om forsøk på å prøve å forstå kriminalitet, vold og terror. Jeg har vært nyskjerrig på hvorfor mennesker gjør som de gjør. Jeg skrev også etter 2011 at mine private tastetrykk aldri måtte brukes på noen måte som gjorde at noen kom til skade eller mistet livet, fordi jeg mistenkte at misbruk hadde skjedd før.
Det utrolige i dette er jo at noen har fått tak i det og misbrukt det på alle mulige måter til tross for det. Nøkkelen til å forstå det er at noen har hatt et sterkt motiv.

-Om vi bruker et eksempel: Du har vært i kontakt med 4 forretningsforbindelser i forskjellige sammenhenger. Du setter deg ned og skriver hva du kanskje kunne tenke deg å formidle til dem alle. Du skriver «hva skal jeg si?» Du skriver ned forskjellige tanker knyttet til de 4 personene. Noe tull som du kanskje slår fra deg, men du skriver ikke nødvendigvis det.. Selvfølgelig skriver du ned tanker som kan treffe disse 4 personene. Og så.. Hva skjer om de får tak i det du skrev? Uten at du snakket med dem. Kanskje de til og med tror du har formidlet det til dem? Du tenker kanskje noen kan komme til å lese noe, vet ikke helt hvem, men er det ikke kommunikasjon med minst en annen part hvordan kan man forholde seg? Man sitter jo ikke og forplikter seg overfor ordene man taster privat på en pc selv om man skriver noe som kanskje kan oppfattes som det. Skal det inngås forpliktelse eller avtale må det være minst en annen part som bekrefter..

Tenk også: Det er tillatt å finne en riktig spennende historie om en eller annen kjendis. Ingen lov forbyr deg det om du ikke deler det. Kommer den på avveie hva skjer?

Hvordan ville du føle om noen hacket seg inn i hodet ditt, så en sekundtanke som var helt ùten betydning for deg, og så plutselig spredde budskapet «han Ola han mener det».. ?

 

By | 29 August, 2018 |