Home » Other » Arv

Arv

Til de med vrangforestillinger:
På grunn av spesielle omstendigheter siste årene har jeg formidlet til enkelte at det er uaktuelt å ta i mot noen arv selv fra familie under visse omstendigheter.

Det skulle være unødvendig å nevne, fordi slekt for øvrig er så fjern så å tenke arv fra annet hold er urealistisk, men det samme gjelder selvfølgelig i forhold til øvrig slekt.

Jeg nevner dette for å beskytte meg selv og andre pga galskapen som har vært siden før 2011 der noen systematisk og målrettet har forsøkt å skape uriktige oppfatninger med utgangspunkt i uskyldige private tastetrykk (ofte slettede som har vært avfall fra min side) som en part trolig har fanget opp gjennom en keylogger.

For å utelukke arv som motiv om noe hadde skjedd.

Norges lover er ALT slik jeg lever livet mitt, og det mener jeg det er for veldig mange nordmenn. Slik var det også for meg i 2011. Jeg skal ikke dømme andre men det er slik jeg har valgt og velger å leve livet mitt.

Når det gjelder prosjekter jeg arbeider med vil jeg nok kreve fra evt. investorer (om jeg kommer så langt) at de fremstår med fullt privat navn, selv om jeg nevnte i en video for noen dager siden at jeg vurderte å gjøre det motsatte. Jeg vil nok sette enkelte betingelser som sikrer at kilden ikke kan knyttes til en part som prøver å skape slike uriktige oppfatninger.

By | 22 June, 2018 |