Home » Other » Bare sinnsyke politikere ville pålegge en privatperson å gjøre opp for noe han aldri har hatt noe med å gjøre

Bare sinnsyke politikere ville pålegge en privatperson å gjøre opp for noe han aldri har hatt noe med å gjøre

Jeg har levd på sosialtrygd noen år på grunn av andres psykiske sykdom etter 2011, som har sabotert forskjellige prosjekter for meg, så jeg er ingen rik person..

En refleksjon jeg har gjort meg i kveld er at bare sinnsyke politikere ville mene at jeg har noe
økonomisk ansvar i forbindelse med forskjellige hendelser før, i og etter 2011.

Staten derimot har et ansvar for å påse at folk har det bra.

Skulle jeg noen gang tjene noe mer penger enn det jeg selv trenger er det en selvfølge for meg å bruke hodet i forhold til det som har vært, men for å si det som det er så er jeg ikke kjent med detaljene i det som har vært. Detaljer er avgjørende når man for eksempel fordeler ansvar i saker.

 

 

By | 9 September, 2018 |