Home » Other » Skade bør undersøkes nærmere, kanskje hos hjernelege

Skade bør undersøkes nærmere, kanskje hos hjernelege

Hadde en hyggelig prat med min bror i dag som er en veldig bra mann. Hans kone er også en veldig bra dame. Jeg anser begge for å være mennesker både barn og eldre kan være trygge på. De er begge advokater og har for en del år siden begge også jobbet en kortere periode som dommere (en slags praksisordning tror jeg).

Sendte ham også et par sms senere angående en kul et av hans barn fikk for et års tid siden. Jeg ønsker å dele innhold i meldingene her:

Melding nr. 1

“Det jeg mente da jeg trakk frem “navnet” var at det er viktig å få avklart hva som lå bak om det ikke var et fall. Grunnen til det er at jeg mener å ha merket meg at han faller mer enn normalt og lurer på om det kan knyttes til kulen han fikk.

Det er viktig å forstå hva som lå bak om det ikke var et fall for å forstå ansvar. Jeg spør meg om det kan knyttes til noen av mine tastetrykk en avgrenset periode etter 2011 og at noen følger mine private tastetrykk. Om dette ikke avklares kan det fremstå som at jeg har hatt noe med det å gjøre noe jeg ikke har. Jeg ville aldri finne på å oppfordre noen til å skade barn, og heller ikke andre.

Jeg skrev blant annet at mine tastetrykk aldri måtte brukes for å skade eller ta liv av noen.

Det har vært spesielle forhold Jørgen og veldig viktig at dere rydder opp i dette hos en psykolog eller psykiater om dere vet noe om det . Evt. politi.

Glad i dere. Går bra her.

Vh Christian”

Min bror og svigerinne har garantert ikke hatt noe å gjøre med hvordan han fikk kulen. Det ble sagt det var et fall i en trapp, og jeg syntes det hørtes rart ut rett og slett fordi den var oppå hodet. Han må ha falt på hodet. omtrent rett ned 90 grader. Jeg vet at mine private tastetrykk har vært misbrukt og at noen har prøvd å skape uriktige oppfatning av sammenhenger. Derfor er det i min interesse å få undersøkt også dette.

Melding nr. 2

“Folk kan tro også dere har hatt noe med det å gjøre om det ikke var et fall. Jeg skal legge dette til side nå men måtte nevne det.”

Melding nr. 3

“Noen har et ansvar for også å ha fulgt mine pr (private) tastetrykk og brukt det på måten de har. Det har vært brukt til å manipulere mennesker for å få det til å se ut som om jeg har hatt noe med enkelte hendelser å gjøre. De som står bak det må holdes ansvarlig enten det er kongen eller en eller annen president.”

Melding nr. 4

“De er sprø Jørgen”.

Kommentar vedrørende disse meldingene:
Verken min familie eller slekt har hatt noe å gjøre med Jørgen Hagas dødsfall for mange år siden.
Noen har prøvd å skape uriktige oppfatninger og de må settes på plass.

Hvorfor nevner jeg dette?
Fordi de som har ansvar for at mine PRIVATE tastetrykk (som aldri har vært noen annet enn private tastetrykk) har endt opp hos andre har et ansvar. De som har stått bak manipulasjon og forsøk på å skape uriktige oppfatninger hos andre, og ikke minst påført et lite barn (baby!) en skade om en skade har vært påført bevisst, må ta ansvar for sine handlinger. Enten det er hos psykolog, psykiater eller hos politi. Der kommer jeg ALDRI til å gi meg.

By | 9 September, 2018 |