Home » Other » De skylder meg og kanskje også andre erstatning for hvert eneste ord

De skylder meg og kanskje også andre erstatning for hvert eneste ord

Politi og etteretning skylder meg og kanskje også andre erstatning for hvert eneste ord som andre uten mitt samtykke har stjålet fra meg ihvertfall siden 2005. Fordi politiet og etteretning har hatt ansvaret for å stoppe det.

Det gjelder både det som er sagt og det som er skrevet privat.

Det er en god hovedregel å bruke som  vil gjøre at politi vil gjøre mer for å stoppe den type kriminalitet som kan få store konsekvenser.

Om politi, helsevesen eller etteretning skal hente ut private tastetrykk eller informasjon fra det som sies av en person må hovedregelel være at det er en tidsbegrensning. Sånt skal ikke kunne foregå i årevis uten at personen konfronteres med årsaken til at det skjer (maks et år er min mening). Spesielt på grunn av faren for korrupsjon men også av hensyn til rettssikkerhet.

Jeg mener også personer som har tatt avgjørelser i det som har foregått rundt meg til dels er ansvarlige og derfor bør betale en del av erstatningsbeløpet. Rett og slett for å spare staten for at regningen vokser og blir enda større. Det er for lett å sende en slik regning videre til staten når det er personer som har ansvar for å ha gjort feilene, og om noen er mer bevisst sitt ansvar blir de mer opptatt av konsekvensene av å ikke være det.

En annen regel bør være at om erstatningsbeløpet staten pålegges å betale overstiger et beløp
så utløser det fengselstraff for de som har hatt ansvaret for å stoppe det.

Det blir dyrere for hver dag som går så jeg håper de som står bak snart tar til vettet, enten det er en eller annen syk dommer, en syk politiker, en syk politimann eller en syk psykiater eller psykolog.

Jeg har aldri samtykket til at noen verken kan avlytte det jeg sier privat eller fange opp mine private tastetrykk som gjerne handler om forretningsutvikling. De som sitter og følger med på dette utsetter meg både for juks og tyveri. Så kanskje noen også bør tiltales for grovt ran som jeg har vært inne på før.

 

 

 

By | 17 September, 2018 |