Home » Other » Angående slettede blogginnlegg tidligere i dag

Angående slettede blogginnlegg tidligere i dag

Hovedproblemet mitt er at norsk politi har ignorert og unnlatt å stoppe grov personforfølgelse av meg, samt tyveri og misbruk av private tastetrykk, over en ganske lang periode både før og etter 2011. Det er også personer som kan koble seg til min private pc (som ikke har internettforbindelse), som avlytter både min mobiltelefon og det jeg sier privat i min leilighet.

Det handler ikke om at jeg har vrangforestillinger men derimot om at de som har deltatt i det har hatt det. Jeg tror de, selv om de er mange, kan være psykisk syke.

Jeg har skrevet en del blogginnlegg i både oktober og november måned og har i dag slettet flere som jeg tror kan forklare overføringen til tvungent psykisk helsevern nylig.
Jeg mener det er feil tilnærming og at nevnte personer i blogginnleggene som vet noe heller skulle forklart seg for politi. Det er sykt at ingen i politiet har kontaktet meg i forbindelse med politianmeldelsene jeg har innlevert etter 2011, spesielt med tanke på at jeg selv kontaktet PST allerede i 2011/2012 om dette.

 

 

By | 21 November, 2018 |