Home » Other » De skal i fengsel

De skal i fengsel

Cirka 5-10 dager før 17. mai (kanskje noe mer) startet en stalking/personforfølgelse av meg som verken handler om paranoia eller psykose, men trolig om et av prosjektene mine. De som stod bak det må forstå at deres handlinger, som jeg mener handler om lovbrudd om man bruker sunn fornuft og legger norsk lov til grunn, kan gi dominoeffekt. De fikk meg til å reise utenlands med tanke på å flytte utenlands, og om oppholdet mitt i utlandet  har fått konsekvenser for noen så har personer som igangsatte det et medvirkeransvar. Norsk lov er klar på dette: Det de gjør er brudd på norsk lov. Det er også i strid med menneskerettigheter.

Mennesker som har stått bak stalking og personforfølgelse må håndteres av politiet. Slikt kan ødelegge for mennesker, og ikke bare personen som forfølges, men også andre og det må de forstå.

De som står bak dette skal i fengsel.

Hele poenget med lover er å unngå sommerfugl- eller dominoeffekten. Det har også vært begått andre typer lovbrudd både før og etter 2011 (om man legger sunn fornuft til grunn) og også det bør også mennesker holdes ansvarlig og straffes for.

I tillegg har noen prøvd å ta mine helt lovlige arbeider uten noen som helst fornuftig forklaring. Man kan ikke pålegge en person et ansvar som en person ikke har, og så bruke en slik løgn til å stjele. Det som har foregått handler også om grovt ran som er straffbart med veldig mange års fengsel. Og det er faktisk ikke noen forskjell på om de som står bak er politikere, offentlige ansatte eller politifolk. Loven er den samme for alle om man legger sunn fornuft til grunn.

 

 

 

By | 23 June, 2018 |