Home » Other » En lei historie – som om jeg husker riktig handlet om en medfødt svakhet

En lei historie – som om jeg husker riktig handlet om en medfødt svakhet

En av mine barndoms-/ungdomsvenner mistet sin bror i ganske ung alder. Broren var en populær og omgjengelig person, likt av de fleste såvidt jeg  vet. Jeg vet ikke noe om forløpet til det at han gikk bort utover at jeg hørte han ikke våknet en dag i familiens hjem.

Om jeg ikke har drømt det minnes jeg også at en annen barndoms-/ungdomsvenn nevnte en gang han hadde en svakhet i hjernen (mannen var svært intelligent men mulig det var en blodåre), og at bruk av blant annet alkohol var frarådet (jeg kan huske feil der).

Jeg hadde ikke hatt kontakt med min barndoms-/ungdomsvenn på veldig mange år. Hans bror har såvidt jeg vet ikke hatt noen relasjon til noen i min familie og slekt utover tiden fra barne-ungdomsårene.

Burde jeg gått i bisettelsen? Jeg burde kanskje det men jeg hadde ikke hatt kontakt med noen i samme miljø på en del år. Det gjorde at det ikke føltes naturlig.

Jeg ser forresten frem til at parten som har misbrukt mine private tastetrykk ender opp der de hører hjemme. I fengsel. Overnevnte er detaljer som nok kan bekreftes (det var altså ikke snakk om noe drap).

By | 10 December, 2018 |