Home » Other » Epost til Kripos i ettermiddag

Epost til Kripos i ettermiddag

Den 1. november 2018 ble jeg tvangsinnlagt ved psykiatrisk avdeling vinderen. Jeg var der ut november måned mot min vilje.

Kan det knyttes til kidnappingen av Anne-Elisabeth Falkevik Hagen?

Under er et blogginnlegg jeg nettopp skrev og publiserte på bloggen min.

http://www.borgesblog.com/hvorforikkepataleunnlatelse/

Med vennlig hilsen
Christian Morten Borge

Blogginnlegget:

Som John Christian Elden foreslår er det noe som heter påtaleunnlatelse. Om det kan forhindre at menneskeliv går tapt eller forsvinner så hvorfor ikke!? https://www.nettavisen.no/nyheter/–fryktscenarioet-er-at-gjerningsmennene-tar-livet-av-henne-av-frykt-for-a-bli-straffet/3423581430.html

Kvelden den 31. oktober, dagen Anne-Elisabeth Falkevik Hagen forsvant, pakket jeg og forberedte meg på å reise til et av de baltiske landene den 1. november men endte i stedet opp på psykiatrisk avdeling Vinderen der jeg var ufrivillig ut november måned og i begynnelsen av desember.

Det skulle vært helt unødvendig å nevne, men jeg har selvfølgelig ingen kjennskap til eller hatt noe ønske om at noen skal kidnappes. Kan det knyttes til saken mot Eirik Jensen eller Gjermund Cappelen?

Om det kan forhindre at menneskeliv går tapt eller forsvinner hvorfor ikke påtaleunnlatelse?

By | 20 January, 2019 |