Home » Other » Epost til PST i kveld

Epost til PST i kveld

Hei,

I 2011 og 2012 tok jeg kontakt med pst i forbindelse med en usikkerhet som oppstod rundt meg beskrevet i en politianmeldelse jeg innleverte tidlig i juni 2011 ved Asker og Bærum politidistrikt. I forbindelse med anmeldelsene hadde jeg to personer fra krimvakta på besøk.

Jeg avleverte blant annet videoer til pst to ganger i 2011/2012 der jeg fortalte om usikkerheten jeg hadde opplevd. Jeg kan ikke huske nøyaktig innhold men hendelsen som kunne knyttes til anmeldelsen i juni 2011 var sentral mener jeg. Jeg formidlet også informasjon til pst om at jeg mistenkte et datatyveri men var usikker på hvor lenge det hadde pågått.

I 2011 hadde jeg kontakt med både privatetterforsker og var innom Ibas med PCene mine fordi jeg lurte på hvordan mine data (tastetrykk) kunne hadde endt opp hos andre.

Jeg var også innom Aftenposten i 2012 før saken mot Breivik var over og avleverte samme videoer hos dem.

Alt dette vil kunne bekreftes av personer.

Det har aldri vært noen forbindelse mellom Anders Behring Breivik og meg men jeg snakket med hans mor noen minutter en gang tidlig i 2010. Hvor mange personer snakket hun med det halvannet året før han gjorde det han gjorde? 50-100 personer? Flere? Færre? Årsaken til at jeg tok en telefon til Wenche Behring har jeg forklart på bloggen min www.borgesblog.com .

Jeg har aldri hatt noe med det som skjedde den 22. juli å gjøre.

Jeg mener mange var kjent med at det hadde pågått et datatyveri i mange år i 2011 fra meg, og jeg mener det vil være mulig å få det bekreftet om det kalles inn vitner i en sak.

De siste par årene har jeg blant annet hatt problem med at et nettverk av mennesker helt åpenbart har vrangforestillinger knyttet til det som har vært, eller at noen prøver å dekke over noe som har foregått i årene forut for terrorhendelsen, rett og slett fordi de i en desperasjon prøver å skyve ansvar for egne dumheter over på andre.

Også i årene etter 2011/2012 har et datatyveri pågått til tross for at jeg formidlet krystallklart til politi informasjon om hva jeg hadde vært utsatt for. Hvorfor ble ikke det stoppet?

Jeg mener veldig mange hadde kjennskap til datatyveriet og det skulle vært mulig å få bekreftet om man kalte inn vitner i en sak. PST er en del av politiet og skulle videresendt informasjon til politiet om det var grunn til det.

Mitt andre spørsmål til PST i kveld er: Hvorfor har ikke pst og politi konstatert at det var skjedd et datatyveri utad, og hvorfor er ikke personer bak blitt dømt? Jeg mener også noen har prøvd å skape en oppfatning av at mine tastetrykk har vært noe annet enn de har vært. Hvorfor er ikke de siktet for å ha prøvd på det, og for å dekke over noe som har foregått i en del år?

Om skyldige er døde skulle det allikevel vært en politisak for å konstatere at ihvertfall tyveriet i perioden 2005-2011 hadde skjedd fordi det bekrefter min historie. Saken er alt for alvorlig til at slike detaljer kan ignoreres. Det ville hjelpe og irettesette en del mennesker som er psykotiske i dag som samarbeider i et forsøk på å holde fast på forståelse av noe som har skjedd som ikke stemmer. De har vært plagsomme men jeg takler det fint. Men de må være psykisk syke, og det stjeler fra tid til annen noe av min oppmerksomhet fra annet.

Dette handler ikke om psykisk sykdom hos meg men om at de som deltar i det ikke har fått psykisk helsehjelp som de skulle hatt. De plager mennesker.

Jeg lurer på om noe av dette kan kobles til saken mot Gjermund Cappelen (og hans nettverk) og Eirik Jensen men tror det er mer komplisert. Det er ingen tvil om at kongefamilien også har vært berørt, som selvfølgelig er viktigere for PST å passe på enn meg, men dette handler ikke om det. Dette handler om detaljer i en svært alvorlig terrorsak, som skulle vært fulgt opp om noen har vært usikre på om jeg har hatt noen rolle i noe.

Det Wenche Behring og jeg snakket om var å ta en kopp kaffe i forbindelse med at min mor gikk bort i 2007. Anders B. Breivik har jeg og hadde jeg aldri truffet eller snakket med.

I mitt hode har jeg aldri hatt noe med 22. juli å gjøre, men jeg lurer på om jeg i andres hoder har. Og de er psykisk syke. Så her må noen i politiet/pst bekrefte opplysninger i det jeg har formidlet.

Jeg har aldri gitt fra meg verken noe idrettsprosjekt til verken kongen eller dronningen.. Derimot lurer jeg på om kongehuset eller garden har tatt seg friheter med mine data, og med mitt prosjekt, som er helt uakseptabelt.

Jeg gjentar det jeg lurer på:

Hvorfor har ikke PST bekreftet utad at jeg var innom PST i 2011/2012, spesielt overfor enkelte aviser som Aftenposten, vg og Dagbladet? Om noen burde vite at journalister kan finne på mye rart så er det dere.

Og hvorfor har ikke PST og politi bekreftet innhold i den informasjonen jeg formidlet som kan bevises, for eksempel innhold i anmeldelsen jeg innleverte i juni 2011? Det er jo tett inntil terrorhendelsen og skulle vært undersøkt uansett.

Det vil være umulig å finne noen kobling mellom meg og terrorhendelsen fordi det ikke eksisterer noen.

Håper på tilbakemelding om dette snarest, og helst en tilbakemelding jeg kan bruke overfor enkelte aviser og andre som er usikre. Kanskje en uttalelse jeg kan legge ut på bloggen min.

Jeg mener noen har gjort feil i 22. juli saken, blant annet på min og min families/slekts bekostning, og det er ikke meg!

Med vennlig hilsen
Christian Morten Borge
Tlf. 94782202

By | 25 October, 2018 |