Home » Other » Er det rart?

Er det rart?

Jeg sitter og jobber med idéutvikling innen system og noen kan følge med på hva jeg gjør på PCen min som ikke en gang har en internettforbindelse (wifi/bluetooth kortet er fjernet). Fra tid til annen opplever jeg at innhold i filer fjernes, og for ikke lenge siden at en fil som innholdt noen timers ideutvikling faktisk også ble slettet.

Det er egentlig ikke noe spesielt ved det jeg driver med. Jeg er en av mange aktører på et stort marked, men det arbeidet jeg gjør er unikt akkurat som det arbeidet andre gjør (som de ikke stjeler fra noen) er unikt. Om jeg klarer å skape noe blir min forretning en av mange i et stort marked, der forbrukere vil kunne glede seg over eller få nytte av at forskjellige bedrifter leverer tjenester som ikke er helt identiske.

Jeg mener forklaringen er at en aktør i markedet tar seg friheter som er helt uakseptable. De stjeler rett og slett idéer for å bruke det selv uten mitt samtykke.
Dette skjer på norsk jord. Politi enten bryr seg ikke eller har ikke evne til å stoppe det. Er ikke det litt skummelt? Dette har jeg meldt fra om at kan ha vært et problem siden 2011. Den gang forstod jeg ikke at en PC uten internettforbindelse kan hackes. I dag vet jeg at det faktisk foregår 24 timer i døgnet.

Er det rart jeg ikke ønsker samarbeide med mennesker i Norge etter dette? Det de driver med er tyveri og sabotasje, og verken politi eller andre er villige til å stoppe det.

Det er fullstendig galskap. Derfor sendte jeg en epost i går til en utenlandsk myndighet og lurte på om de er interessert i mine nye ideer. Jeg skrev også at jeg ikke ønsker verken mennesker fra Norge eller andre land innblandet i det jeg driver med, selvfølgelig fordi jeg må vite hvem som står bak før jeg går i samarbeide med andre.

By | 12 October, 2018 |