Home » Other » Epost i går til filmskole om det jeg opplevde før 22. juli

Epost i går til filmskole om det jeg opplevde før 22. juli

Jeg tok en telefon til Wenche Behring, mor til Anders Behring Breivik, en gang tidlig i 2010 tror jeg det var i forbindelse med min mors bisettelse i 2007. Det var to personer jeg ikke hadde tenkt på da min mor ble bisatt den gang. Den ene var en av min mors tremeninger som bodde utenlands såvidt jeg vet (det kan jo bli fjernt men de hadde en del kontakt da min mor var yngre) og en nabo min mor av og til slo av en prat med i nabolaget der hun bodde på Skøyen. Jeg merket meg derfor verken Wenche Behring eller min mors tremening  bisettelsen hennes.
Derfor tok jeg en telefon tidlig i 2010 og foreslo vi kunne møtes for en kopp kaffe.
Høsten 2010 ble jeg plutselig oppsøkt av en nabo som ringte på hos meg og inviterte seg inn til seg. Jeg jobbet den gang med et spennende idrettsprosjekt, og hadde engasjert et norsk firma til å programmere prototypen. Damen som hadde det norske firmaet outsourcet programmeringsoppgaver til et firma i Pakistan.
Naboen min, som jeg ikke kjente, oppsøkte meg så noen ganger mellom høsten 2010 og våren 2011. Og han oppførte seg spesielt en gang mildt sagt unormalt. Tydelig under press eller stresset. Han var lei seg.
Så, i en samtale med ham tidlig i 2011 før jeg innleverte patentsøknad for å beskytte opphavsretten på prosjektet mitt nevnte jeg for ham at jeg vurderte å gjøre det (innlevere patentsøknad).
Så i mai 2011 traff jeg ham på et utested i Sandvika. Vi tok en drosje tilbake til leilighetsbygget der vi bodde og tok satt oss i leiligheten hans og pratet noen ord før jeg dro hjem til meg. I den samtalen formidlet han ord til meg som satte en ordentlig støkk i meg, og etter det følte jeg meg truet i lang tid.
Det fikk meg til å flytte den samme sommeren til Stabekk før jeg flyttet til Pelvikveien på Snarøya.
Den 22. juli like etter at bomben hadde gått av satt jeg på en cafe på Skøyen (bodde på Stabekk).
Noen som vil lage film om tiden forut for og kanskje og etter 22. juli? Det er flere interessante detaljer som kan være spennende å få formidlet i en film. Jeg var innom privatetterforsker før 22. juli, jeg var innom politi og innleverte anmeldelse av min nabo, jeg var innom et dataanalysefirma med PCene mine og var personforfulgt.
Ta gjerne da kontakt.
Med vennlig hilsen
Christian Morten Borge
Tlf. 94782202

By | 17 August, 2018 |