Home » Other » En korreksjon til andres galskap

En korreksjon til andres galskap

For å korrigere noen usanne påstander et nettverk av kjeltringer kan ha fremsatt med motiv i idrettsprosjektet mitt:

-Jeg mener ikke familien Obama ser ut som aper. Tvert i mot opplever jeg familien Obama som en uvanlig intelligent famile og syns de ser godt ut alle sammen.

-Jeg har ingen mening om Donald Trumps hår. Det var for en del år siden noen som gjorde narr av håret hans men hvorfor skulle jeg som nesten ikke har hår selv gjøre narr av Trumps hår? Trumps hår ser normalt ut i mine øyne.

-Jeg har ingen mening om Melania Trumps fortid. Jeg leste en gang på internett at Melania Trump er smykkedesigner men utover det har jeg ingen anelse. Om noen lurer på noe om en persons fortid så spør man personen. Man finner ikke på masse tull.

-Jeg har aldri ment at en politisk leder i dag eller i 2011 kan sammenliknes med Anders Behring Breivik (som er en gal mann). Verken USAs leder, Kinas leder eller Russlands leder..

-Jeg har aldri hatt noen resolutt mening om Vladimir Putin, hans kone, familie eller andre betydningsfulle politikeres koner eller familier av noen som helst betydning for verken politi, etteretning, media eller andre. Antakelig er de bra mennesker.

-Jeg har aldri ment og mener ikke at noen kongelig i skandinavia er uintelligent..Heller ikke i noe annet land..

-Jeg har aldri hatt noen sterk oppfatning om Mark Zuckerbergs utseende. Syns mannen ser helt normal ut..

-Alle prater med variasjon i stemmen, og jeg mener absolutt ikke det er noe galt med måten David Beckham eller andre prater på..

-Jeg mener verken at Prins Albert, den norske kronprinsen, danske prins Joackim, norske Gerhard Heiberg, Frederik W. Mohn, entreprenøren Bjarne Skeie, Daniel Craig, Richard Branson, Cristiano Ronaldo, Tom Cruise eller Matt Damon er homo eller har homofile trekk..

-Jeg har ikke homofile seksuelle fantasier verken om mannlige politikere eller andre..

Jeg elsker kvinner jeg tiltrekkes av og sånn har det alltid vært..

Noe har jeg tastet privat gjennom tidene men da helt uten betydning for andre. Det er jo fullstendig galskap at det skal være behov for å kommentere. Når det er nevnt, det gode som er kommet ut av dette er kanskje oppdagelsen av at spesielt PCer, nettbrett og telefoner trenger minst 2 harddisker for å beskytte privat informasjon. Der den ene harddisken er umulig å koble til internett (for private bilder osv.)

Ha en fin kveld!

 

 

By | 21 January, 2018 |