Home » Other » Haglöfs folket

Haglöfs folket

Så en ung kvinne på trikken til byen i dag på vei til Kino med en Haglöfs (type skrå som stod skrevet med små bokstaver nederst på sekken).

Jeg mener hun, som flere andre i nettverket hennes, en periode har prøvd på å gi meg påminnelse eller assosiasjon. Sekken har en karakteristisk H på sekken, og jeg mener typenavnet “Skrå” også var bevisst.

Problemet hennes (og nettverket hennes) er at de har vrangforestillinger. De må jo få psykisk helsehjelp.

Om Eirik Jensen kan knyttes til eller står bak dette håper jeg mannen blir sittende i fengsel i mange mange år. Mannen må jo være gal.

Om det er slik at det er holdt tilbake informasjon i 22. juli saken er det trolig gode grunner til det. Jeg mener veldig mange mennesker kunne vært dømt for medvirkning til det Breivik gjorde, rett og slett fordi de har vært sløve, og det gjør en sak mot mennesker som evt. har visst om det Breivik skulle gjøre før han gjorde det håpløs fordi selv høystående politikere vil kunne bli trukket inn i saken.

Så det spiller rett og slett ingen rolle hva de gjør fremover. Ved å grave i gammel dritt risikerer de bare en ting i fremtiden: Å skape problemer for seg selv.
Jeg har alt mitt på det rene i saken, og har aldri hatt noe med 22. juli å gjøre, så om de ikke legger dette til side vil jeg ta de juridisk på sikt. Og jeg kommer til å knuse dem. KNUSE. Ikke fysisk men på andre måter.

By | 3 April, 2018 |