Home » Other » Har saken mot Eirik Jensen vært håndtert feil fra begynnelsen av?

Har saken mot Eirik Jensen vært håndtert feil fra begynnelsen av?

Jeg kjenner ikke detaljene i rettsaken mot Eirik Jensen men om saken har å gjøre med stjålne tastetrykk fra meg (selv slettede) så skulle vel saken aldri vært håndtert som den har vært. Da skulle politiet først etterforsket saken som en vanlig sak og kontaktet meg for å få en forståelse for hvordan ting henger sammen (det har nemlig jeg lurt på). Så skulle saken vært tatt videre derfra. Jeg har jo siden før sommeren 2011 signalisert VELDIG klart at jeg mener noen har stjålet data (tastetrykk) fra meg på en eller annen måte.

Private tastetrykk som aldri skulle vært delt ut til noen. Media har allerede begått hundrevis av lovbrudd og jeg undrer meg nå over retten i Eirik Jensen saken. Handler saken om dette?

Som nevnt, i så fall har saken begynt helt feil. Jeg har vært offer for grovt ran og skulle hatt kompensasjon for grov krenkelse av personvernet. Mine private tastetrykk bør verken brukes i noen rett eller på noen som helst annen måte, fordi jeg aldri har gjort noe som helst galt som kan knyttes til slike data og aldri har gitt mitt samtykke til at andre kan bruke det på noen som helst måte.

Bryter også norsk rett loven?

Man kan jo begynne å lure på hvor folk har hodet i dette landet.

 

 

 

 

 

By | 30 August, 2018 |