Home » Other » Har Stoltenberg hatt noe å gjøre med tyveri og misbruk av mine private tastetrykk?

Har Stoltenberg hatt noe å gjøre med tyveri og misbruk av mine private tastetrykk?

Jeg har ikke noe i mot Stoltenberg eller andre fra Arbeiderpartiet (i utgangspunktet). Men noen har gjort feil etter 2011, og også før. Hvorfor kan de ikke innrømme det og beklage heller enn å jage feil spor? Å gjøre narr av mennesker som har gjort noe bra i Norge for mange år siden. Mener de virkelig det er lurt og fornuftig? Etter min mening gjenspeiler det bare psykisk sykdom hos Stoltenberg og mennesker som kan knyttes til ham. Jeg har aldri gjort dem noe som helst galt, men de har stjålet og misbrukt tastetrykk fra meg i årevis. De skulle jo sittet i fengsel. Stoltenberg skulle egentlig ikke sittet som sjef for Nato, om han har hatt noe med det å gjøre.

By | 7 September, 2018 |