Home » Other » Ikke skyld på andre – Noen er veldig syke i hodet

Ikke skyld på andre – Noen er veldig syke i hodet

Selv om det har vært begått utallige lovbrudd mot meg siden 2011 ville jeg selv hatt ansvar om jeg i denne perioden selv hadde brutt lover mot andre som en konsekvens av lovbrudd andre har begått mot meg?

Ja, selvfølgelig. Tenker man på mengden av galskap som har vært rettet mot meg etter 2011, uten at jeg har gjort de som står bak noe som helst galt, kunne jeg ha funnet på mye galt om det var annerledes.

Jeg vet at et par meldinger (som aldri har handlet om å oppfordre noen til å gjøre noe ulovlig) jeg har skrevet har vært på kanten. Men, jeg står ved at meldingene kan forsvares på grunn av det de har gjort mot meg. Men mine handlinger har jeg selv ansvar for.

Å sende en melding er en handling. Et privat tastetrykk som man ikke deler med noen er ikke en handling utover at det er et tastetrykk.

Jeg har ikke begått lovbrudd i arbeidsforhold, og i et arbeidsforhold jeg var i i 1996, gjorde daglig leder disposisjoner som førte til at bedriften senere gikk konkurs. Disposisjonene var brudd på norsk lov og mennesker som tok beslutninger i saken var ikke mennesker jeg kjente.
Så at bedriften gikk konkurs hadde ikke noe med meg å gjøre.

Som jeg har uttrykt før, så er jeg ham skyldig for tjenesten han gjorde meg ved å gi meg jobb, men der stopper mitt ansvar.

Det er alltid forskjellige måter å løse problemer på og man har selv ansvar for de valgene man tar. Noen ganger kan det handle om psykisk sykdom men ikke skyld på andre.

Jeg har aldri påstått jeg er perfekt og gjennom et langt liv er det alltid små hendelser man kan diskutere og reflektere over. Men det som skjedde 22. juli eller i forbindelse med andre alvorlige hendelser har aldri handlet om meg. Det har handlet om andre. De som har prøvd å få noe til å handle om meg er bare veldig syke i hodet.

By | 10 September, 2018 |