Home » Other » Verken forbund eller private aktører innen idrett har grunn til misnøye

Verken forbund eller private aktører innen idrett har grunn til misnøye

Har sittet og jobbet mye i sommer med nye ting.

Etter opplevelser siden 2011 har jeg desverre mistet lyst til å henvende meg til noen med tanke på å investere i noen av ideene jeg har jobbet med, og da spesielt innen idrett, så jeg vil nok heller sende en ny oppsummering av det jeg gjør til IOC neste måneden så kan de gjøre det de ønsker med det (bortsett fra å gi det fra seg noe om det har verdi).

Uansett trenger ingen å frykte det. Tvert i mot tror jeg den siste oppsummeringen jeg har jobbet med er bra for både forbund, private aktører og alle som liker å drive med idrett.
Jeg vet noen har stjålet data fra meg over en lang periode (noen følger tastetrykk og min pc aktivitet på en PC som ikke er oppkoblet internett) så mulig de vil prøve å ta æren for det jeg gjør men sånt gjennomskues før eller siden. Det er jo synd på de som evt. holder på sånn.

Det viktigste i dette er faktisk at idretten får inspirasjon og gode ideer som dytter utviklingen i riktig retning. Jeg er glad i å drive med idrett, selv om det ikke har vært synlig i noen år, og det er årsaken til at jeg gjør det jeg gjør. Det handler verken om penger eller makt. Ambisjoner i IOC har jeg ikke (jeg er ikke profesjonell utøver og tenker det derfor er helt unaturlig at jeg skal ha noe med IOC å gjøre), men tenker IOC som eneste store internasjonale organisasjon innen idrett er bedre alternativ enn andre til å påvirke utviklingen i en eller annen retning. Og mye bedre enn de private aktørene som har prøvd å ødelegge dette for meg de siste årene (det handler jo om virkelig psykisk sykdom for å bruke et forsiktig uttrykk).

Ellers har jeg skrevet noen blogginnlegg siste dagene som noen sikkert har merket seg. Desverre var det helt nødvendig å skrive noe av det jeg skrev. Umiddelbart kan det kanskje oppleves som
en fornærmelse men jeg tror jeg har gjort noen en tjeneste.

 

 

 

 

 

 

By | 31 August, 2018 |