Home » Other » Jeg er akkurat den samme som jeg var i 2015, i 2011 og før

Jeg er akkurat den samme som jeg var i 2015, i 2011 og før

Med det mener jeg at jeg har så og si helt identiske grenser når det gjelder handlingene mine. Hva man gjør og ikke gjør.

Jeg har lært noe i perioden, og eneste forskjellen er kanskje at jeg er blitt langt mer oppmerksom på at selv PCer uten nettverkskort kan hackes eller at noen har tatt seg inn i leiligheten min for å hente ut data, og at jeg må være forsiktig med hva jeg taster og sier også privat fordi andre mennesker gjerne opererer grenseløst..

Det er det viktigste jeg har lært i denne perioden.

Jeg kan også si at det er enkelte ting jeg ikke ville gjort igjen, som for eks. å sende ut enkelte epost jeg mener ikke handlet om lovbrudd.

Det er vel den største forskjellen på meg. Man blir også mer moden med alderen og ens verdisyn endres selvfølgelige også gjennom det man opplever.

Et hovedproblem har vært at noen helt åpenbart har tilgang til informasjon om hva jeg bruker min private PC uten internettforbindelse til, fordi de har misbrukt det. Sånt kan ødelegge et helt prosjekt. Om noen fanger opp unike ideer jeg jobber med er det en enkel jobb å videreformidle innhold til noen, bearbeide det og utnytte det uten at det nødvendigvis merkes av noen.

I tillegg har jeg lært meg hvordan jeg bedre kan takle for eks. stalking/personforfølgelse, som jeg hadde et større problem med å takle for noen år siden, men som nevnt: Ingen endring i handlingsmønsteret mitt når det gjelder hva jeg gjør og ikke gjør. For noen år siden løste jeg gjerne slikt med vin, nå med videokamera. Det er den eneste forskjellen.

 

 

By | 17 September, 2018 |