Home » Other » Köbenhavn-Hamburg-Berlin

Köbenhavn-Hamburg-Berlin

Etter aa postet mitt forrige innlegg bestemte jeg meg for aa dra til Köbenhavn der jeg overnattet paa hostell og tilbragte et par dager. Derfor dro jeg videre til Hamburg der jeg overnattet paa hotell med navnet Senator Marina Hotell rett utenfor byen. Vandret rundt i Hamburg et par dager för jeg dro videre til Berlin og er her naa paa hotell Kronprinz Berlin.

Hotellvalgene var tilfeldig. Hotellet utenfor Hamburg endte jeg opp etter beskjed om at det meste i var fullt. Jeg maatte rett og slett kjöre litt ut av byen og endte da tilfeldigvis opp ved Senator Marina. Hotell kronprinz i Berlin fikk jeg opp med som et godt tilbud paa Hotels.com.

Ingen annen agenda for meg med denne turen enn aa vurdere a flytte utenlands, og hotellnavnene uten betydning for meg. Nevner bare det fordi jeg har sett hvor lett det er for etteretning aa manipulere forhold.

Jeg har innsett at det er vanskelig for meg aa bli boende i Norge med politiet grove svikt i forhold til det som har foregaatt rundt meg.

Har det bra og vil nok innlosjere meg rimeligere i tiden som kommer. Maalet er aa finne en leilighet aa leie og vil bruke uken som kommer til det.

 

 

By | 26 May, 2018 |