Home » Other » Kongehusets kina-tur og Interpol

Kongehusets kina-tur og Interpol

Jeg kan ikke huske alle detaljene langt tilbake i tid knyttet til private tastetrykk jeg ikke en gang har lagret (på en pc som i de flestes øyne ville være ansett for å være trygg) men jeg kan sikkert si at noen har fanget det opp og misbrukt noe i forsøk på å skape uriktige oppfatninger hos andre.

Interpol sjefen forsvant nylig i Kina og skal i forbindelse med forsvinningen ha trukket seg fra stillingen sin. Dette skjedde ikke lenge etter at han hadde vært i Norge.

Selv har jeg innlevert to politianmeldelser nylig og oppgitt at kongen og dronningen av tilsammen 5 personer kan ha informasjon i en sak der blant annet to små barn har vært berørt. Det var bare en politianmeldelse og en anmeldelse er ingen dom, og hva de 5 personene jeg nevnte i anmeldelsen vet og ikke vet vet jeg ikke. Men det som har foregått i noen år er såpass alvorlig mener jeg, og når også barn berøres, mener jeg folk har en forpliktelse til å forklare seg. Enten de er eller ikke er medlemmer av det norske kongehuset.

Selv om jeg har innlevert en politianmeldelse så ønsker jeg ingen i kongehuset noe vondt, og håper selvfølgelig sikkerheten er god nok på slike reiser. Med tanke på at selv Interpol sjefen forsvant regner jeg med at kongehuset selv er spesielt opptatt av at slike turer er trygge.

 

By | 8 October, 2018 |