Home » Other » Kronprinsessens nettverk som har hatt vrangforestillinger?

Kronprinsessens nettverk som har hatt vrangforestillinger?

For de som lurer: Dette innlegget kan knyttes til at noen har hatt vrangforestillinger etter at jeg flyttet til Snarøya sommeren 2011 og var nabo i en periode til Jasmin Haraldsen. Det handler ikke om vrangforestillinger fra min side men om fakta, og at personer tilknyttet kongehuset har holdt tilbake informasjon på min bekostning.

Jeg spør meg om personer tilknyttet norges kronprinsesse har hatt vrangforestillinger etter det jeg selv har opplevd siden 2011, og at det har forårsaket at noen har gjort alvorlige feil.
Blant annet overvåkning og misbruk av mine tastetrykk.
Om det er slik må norske kongelige og deres nettverk få psykiatrisk hjelp. Dette handler i så fall om deres, og deres nettverks vrangforestillinger, og har ikke noe å gjøre med verken min familie eller meg.

Om det er som jeg tror, og de holder fast på sine vrangforestillinger, vil de skape store problemer for seg selv. Garantert. Det hjelper lite å være kongelig om man går løs på uskyldige folk om det skjer. Jeg tenker ikke fysisk hevn men en helt naturlig undergang, som konsekvens av dumhet.

By | 8 June, 2018 |