Home » Other » Lovbrudd begått av politi og andre kan gi dominoeffekt

Lovbrudd begått av politi og andre kan gi dominoeffekt

Noen har fra tid til annen gjort endringer i filene mine. Sist i går tilknyttet et av prosjektene mine. Jeg har gjort alt på nytt i dag – omtrent identisk med det jeg gjorde i går – men det er frustrerende når sånt skjer.

Var det korrupt politi, helsevesen eller etteretning? Om personen kan knyttes til en slik part må det være mer bevissthet rundt konsekvenser av slikt. De som står bak begår faktisk lovbrudd og det påvirker mennesker.

Jeg har lagt dette bak meg nå men umiddelbart etter var det helt naturlig å bli mer spørrende enn ellers. Hvem stod bak det? En viktig årsak til at man har lover er nettopp at det gir stabilitet. Det gjør at man er mindre utsatt for at andre lovbrudd begås. Når noen gjør sånt mot meg er det opprørende. I en alvorlig sak så kan slikt skape dominoeffekt. Jeg bruker nå bloggen min til å ta opp usikkerhet men enkelte typer usikkerhet skal man slippe. Jeg mener det er veldig alvorlig at noen har strukket strikken for langt om og om igjen siden 2011.

Den grove personforfølgelsen jeg opplevde en periode etter mai måned fikk meg til å reise utenlands like etter 17. mai. Jeg hadde da ønske om å bosette meg utenlands og tok enkelte skritt i den retning men følte det var nødvendig å reise tilbake til Norge etter at jeg mottok en trussel i Kiel i forbindelse med at jeg vurderte å sende bilen hjem til Norge med ferge.

Når noen påvirker mennesker, ved å begå det alminnelige mennesker vil mene handler om lovbrudd om de selv utsettes for det, så kan slikt få konsekvenser utover det de gjør. Om politi eller etteretning står bak og trekker i tråder må det være 100% sikkert at det de gjør ikke får dominoeffekt som rammer uskyldige mennesker negativt. Og kan de egentlig noen gang være 100% sikre om de opererer på kant med loven? Om de gjør det, og det går galt, da har politi og etteretning ansvaret for konsekvensene det får.

Jeg mener det er en selvfølge, men jeg tror ikke det er slik politi og etteretning ser på det i dag, og jeg tror det bør skje en endring der.

 

By | 23 September, 2018 |