Home » Other » Norsk media må skjerpe seg og det samme må noen andre

Norsk media må skjerpe seg og det samme må noen andre

Det er helt åpenbart et nettverk av tullinger etter 2011 som både har stjålet og misbrukt private tastetrykk fra meg. Politi har ikke gjort jobben sin og unnlatt å tiltale og straffe de som har stått bak og misbrukt det. Mine private tastetrykk har alltid vært helt uskyldige men noen har gjort noe til noe helt annet enn det har vært, som jeg for eksempel poengterte i blogginnlegget mitt tidligere i dag om hvordan uttrykket “hen” muligens ble til.

Det å skrive privat har aldri vært forbudt og så lenge man ikke planlegger å gjøre noe galt, noe jeg aldri har gjort. Det er med andre ord stort sett tastefrihet. Alle normale mennesker har tanker og følelser knyttet til for eks. terrorhendelser, og absolutt ikke noe sykt i å taste litt i forbindelse med en slik hendelse om man er litt ekstra nyskjerrige (eller berørt på en merkelig måte) rundt hva som kan ha skjedd.

Ellers går tankene mine til to overskrifter jeg merket meg i dag. Det første under der en idrettsutøver uttrykker sorg over tap av sin søster. Hun har min medfølelse, men ikke fordrei sannheten eller lyg knyttet til hva som har skjedd før og etter 2011. Hva som var forløpet til at Eide mistet sin søster aner jeg ikke men slikt er alltid bare tragisk.

Den andre overskriften er knyttet til en spill suksess som heter “Skyt først, spør etterpå”.
Dette er et kjent uttrykk. I tankene er det lov å tenke mye rart, og det samme er det når man skriver privat på sitt tastatur. I virkelighetens verden må man forholde seg til lover, som alltid er en slags “membran” rundt de tankene vi som mennesker gjør oss. Den har enhver et ansvar for å holde seg innenfor.

Jeg kunne brukt MYE hardere ord mot en del idrettsutøvere i dette blogginnlegget om noe som har foregått før og  etter 2011 men ser ikke noe poeng i det (for å være ærlig vet jeg ikke nøyaktig hva som har skjedd/foregått annet enn at det må ha vært galt). Det er på tide at noen nå tar seg sammen og heller oppsøker psykisk helsehjelp enn å plage uskyldige mennesker (tyveri og heleri er faktisk brudd på norsk lov).

By | 12 November, 2018 |