Home » Other » Min familie har verken kongelige eller politiske ambisjoner

Min familie har verken kongelige eller politiske ambisjoner

For de som lurer: Dette innlegget kan knyttes til at noen har hatt vrangforestillinger etter at jeg flyttet til Snarøya sommeren 2011 og var nabo i en periode til Jasmin Haraldsen. Det handler ikke om vrangforestillinger fra min side men om fakta, og at personer tilknyttet kongehuset har holdt tilbake informasjon på min bekostning.

Norges kongehus er kanskje avhengig av at beslutninger for noen år siden har vært tatt på riktig grunnlag? Er det forklaringen på at det er så viktig at alt skjer innenfor noe bestemte rammer av i realiteten uvesentlige tastetrykk?

Og at om det avsporer så vil det vise seg at beslutninger som ble tatt faktisk var feil?

Jeg tror for å være ærlig at det beste man kan gjøre er å være så ærlig som mulig. Ellers vil det trolig slå hardere tilbake på en senere.

Mine søsken og jeg har verken kongelige eller politiske ambisjoner. Vi har heller aldri vært involvert i kriminalitet eller 22. juli saken. Vi er helt normale folk fra slekter med dype dokumenterte røtter i Norge. Min søster er slik jeg oppfatter det lykkelig gift, og hun har ingen forbindelser til kongelige. Det har heller ikke jeg og verken hun, jeg eller andre i min familie har behov eller ønske om at det er annerledes.

Som de fleste andre nordmenn tror jeg vi ser på kongehuset som rimelig fjernt fra våre liv, men som er en del av Norge (symbolsk, av og til artikler i ukeblader, aviser osv).

Personlig er jeg i utgangspunktet ganske nøytralt innstilt til kongehuset men det er noe som ikke har stemt siden 2011, og jeg tror desverre noen har gjort feil.

By | 8 June, 2018 |