Home » Other » Minnekort ble senere lagt tilbake i sekken min

Minnekort ble senere lagt tilbake i sekken min

Minnekortet som ble tatt ut av sekken min da jeg stod i politivakte på Grønland etter å ha returnert fra Danmark og Tyskland, som er politianmeldt i forbindelse med en trussel, ble senere puttet tilbake igjen i sekken min av noen et annet sted enn der jeg opprinnelig la det. Jeg hadde den gang en sekk med hull i (en stor rift i siden av sekken) og noen kunne uten problem gjort det. Mennesker som har deltatt i det som har foregått rundt meg er utspekulerte og det har handlet om planting av bevis hele veien ihvertfall siden 2011 (fabrikkering av hendelser med motiv i prosjektet mitt og kanskje senere ved at noen har prøvd å dekke over feil gjort i etterforskning av 22. juli saken).

Mennesker har tatt seg inn i leiligheten min når jeg har vært borte, de har fulgt min PC aktivitet uten min aksept, og de har fulgt mine bevegelser daglig i ganske lang tid. De er mange og benytter seg av virkemidler som normale mennesker ville anse som rimelig sprø.

Det inneholdt bevis fra en trussel som fikk meg til å returnere fra Tyskland til Norge.

Jeg har ikke sjekket minnekortet senere men har lagt det til side inntil videre, rett og slett fordi jeg lurer på om innhold kan ha blitt manipulert.

Jeg oppdaget dette i forbindelse med at jeg byttet sekken på grunn av riften  i sommer.

 

 

By | 4 September, 2018 |