Home » Other » Og nei – jeg har ikke hatt noen utspekulert plan om å ramme noen negativt..

Og nei – jeg har ikke hatt noen utspekulert plan om å ramme noen negativt..

Og nei: Jeg har aldri trodd min stemor eller stebror har vært i slekt med kronprinsessen, jeg har aldri trodd min far som heter Borge til etternavn har hatt noe med Morten Borg å gjøre og jeg har aldri planlagt å verken drive pengeutpressing mot kongelige eller ta liv av noen kongelige..

Men jeg lurer på om noen kongelige har tatt seg friheter de ikke skulle ha tatt seg mot meg og noen jeg kjenner.

Jeg har heller aldri hatt noen utspekulert agenda mot noen psykiater, noen tidligere politisjef eller noen i noen politisjefs familie..

Derimot lurer jeg på om flere personer har hatt vrangforestillinger etter 2011 og mener det har fått konsekvenser for blant annet meg. Og det er mer alvorlig enn som så fordi det også kan ha rammet andre på¨mer alvorlige måter enn meg.

By | 13 September, 2018 |