Home » Other » Garden utstyres med pil og bue?

Garden utstyres med pil og bue?

Det er gjerne slik at det er det som er vanskelig å snakke om som må snakkes om i krevende situasjoner. At noen valgte å ikke ta tak i usikkerhet rundt en sak i 2011 er ikke min feil. Det har handlet om andres valg, og spesielt de som da har hatt informasjon av betydning lengst.

At noen har misbrukt mine PRIVATE tastetrykk over en årrekke både før og etter 2011, som verken har handlet om psykose eller vrangforestillinger hos meg (verken før eller etter 2011) er bare helt vanvittig. Det har handlet om deres lovbrudd, psykose og vrangforestillinger. Ikke mine.
Alle som hadde kontakt med meg i 2011 vet at jeg ikke var i nærheten av å være noen trussel mot noen, men at jeg var redd av årsaker jeg har vært inne på før. Det er faktisk en enorm forskjell på å være offer for forsøk på ran og å rane noen eller delta i noe som har med terrorisme å gjøre.

Om den manipulasjonen noen har stått bak etter 2011 har medvirket til at uskyldige er drept ligger ansvaret på de som har trukket i tråder. Det ligger verken på meg eller noen i min slekt. Andre har garantert besittet informasjon av betydning som har vært holdt tilbake lenger.

Det ville for eksempel vært ganske sykt og psykotisk å tro at monarkiet i Norge hadde falt om jeg hadde blitt skutt. Friske mennesker må vel være enig at om mine private tastetrykk antydet noe sånt så ville det være en rimelig sykt å ta noe sånt bokstavelig. Så viktig er jeg ikke. Det trodde jeg heller ikke jeg var verken i 2011 eller 2012 og har heller ikke trodd det etter.

Jeg har aldri samtykket til at andre kan ta seg friheter med mine private tastetrykk.

Jeg har vært innlagt på psykiatrisk sykehus i 2015 ja, trolig på grunn av korrupt politi eller etteretning (fbi, garden?) fordi noen har vært ute etter idrettsprosjektet mitt.

Ellers skal det sies at jeg ikke sitter og planlegger nye systemer eller produkter for å bli skutt for å ta knekken på monarkiet.. Hva slags statsform Norge har er rett og slett helt uten betydning for meg i hverdagen så lenge den ikke ødelegger for meg i det daglige. Gjør den det blir saken en helt annen.

Jeg er for tiden i fin form både fysisk og psykisk og har det bra. Hjertet mitt fungerer fint og det er absolutt ingen som helst tegn på at jeg vil få hjerteproblemer.. Jeg vet det er et stort nettverk av mennesker som har prøvd å få tak i prosjektidéer fra meg, og jeg vet de er utspekulerte og opererer grenseløst så jeg tenker det er tryggest å også nevne det.

Når dette er nevnt, og bakmennene ikke kan påføre meg hjertestans og garden ikke kan skyte meg, kanskje Kongens garde bør gå til innkjøp av pil og bue i tilfelle jeg skulle passere slottet i sommer?

Best å være på den trygge siden?

Produktet under er designbeskyttet.

 

 

 

 

 

By | 19 July, 2018 |