Home » Other » Politi har ansvar for konsekvenser når noe som bør følges opp ikke følges opp

Politi har ansvar for konsekvenser når noe som bør følges opp ikke følges opp

Politi og PST har sviktet ved at de ikke fulgte bedre opp det jeg formidlet av informasjon til politi i 2011/2012. Hadde de fulgt opp det på en god måte så hadde vel aldri private tastetrykk fra før og etter 2011 vært misbrukt etter sommeren 2011?

Det at svikten åpenbart ligger hos pst (politi) gjør at pst (politi) også har et ansvar for konsekvenser av å ikke ha fulgt det bedre opp. Mine PRIVATE tastetrykk fra før og etter sommeren 2011 skulle aldri vært brukt av noen som helst uten å be om lov i tiden etter sommeren  2011.

Om noen har kommet i en vanskelig situasjon som en konsekvens kan politi løfte ansvar fra personers skuldre og si at “dette er vår feil”. Akkurat som staten (kanskje politi og etteretnng) burde ha gjort i forbindelse med det som har foregått mot og rundt meg spesielt etter 2011. Det har ikke vært lover nok, og mennesker er ikke blitt advart godt nok, i forbindelse med pc sikkerhet og mot konsekvenser av krigen mot terrorisme etter 2001.

Folk må også gjøres oppmerksomme på at alt de taster på en pc tilkoblet internett er synlig for andre, enten de har brannmur eller ikke. Det er faktisk min erfaring etter 2011 og det er jo galskap at det er sånn. Det man taster på en pc, enten den er oppkoblet internett eller ikke, bør være privat så lenge det ikke handler om å kommunisere med noen.

Kommunikasjon som er noe helt annet må kunne følges med på av politi eller etteretning.

 

By | 29 September, 2018 |