Home » Other » Sendte nylig skjema til politi der jeg ba om innsyn i politiets registre

Sendte nylig skjema til politi der jeg ba om innsyn i politiets registre

For litt mer en ukes tid siden sendte jeg skjema til politi der jeg ba om innsyn i de fleste av politiets registre. Jeg brukte “Skjema for begjæring om innsyn” og krysset av på de fleste av registrene.

Jeg ringte politiet for et par dager siden og ba om bekreftelse på at de har mottatt skjemaet, og hun jeg pratet med bekreftet at hun ville gi meg en slik tilbakemelding slik jeg oppfattet samtalen, men har ikke hørt noe.

Også det skjema har vel politiet rotet bort.. Hva er forklaringen? Jeg tror forklaringen er Eirik Jensen saken og at det er gjort utallige feil i etterforskning av 22. juli saken.

https://www.politiet.no/kontakt-oss/innsyn-og-postjournal/innsyn-politiets-registre/

By | 31 October, 2018 |