Home » Other » Skremmende: PC uten internettforbindelse med internettforbindelse

Skremmende: PC uten internettforbindelse med internettforbindelse

Jeg har over flere år hatt et problem med at noen har hentet ut selv ulagrede og slettede tastetrykk fra meg uten at jeg har samtykket. Jeg har gjort det jeg har kunnet for å stoppe det men det har så og si vært umulig.

Har vedlagt noen bilder her som med tydelighet viser at jeg har prøvd å stoppe det. Slik begynte jeg allerede i Pelvikveien på Snarøya men til ingen nytte.

Det er jo fullstendig GALSKAP at noen skal kunne hente ut tastetrykk fra en pc over flere år uten å måtte snakke med personen. Jeg har opplevd hvordan slikt kan bli misbrukt så jeg ser klart behov for nye lover som regulerer politi og etteretning.

Bildene under viser at jeg har de-aktivert en LAN driver i BIOS, jeg har fjernet det trådløse nettverkskortet (inkl Bluetooth), jeg har brannmur som er innsilt på å blokkere alle nettverksforbindelser og det har ikke vært noen nettverkskabel tilkoblet pcen min. Det har ikke vært noen nettverksforbindelse synlig under nettverk og det lille nettverksikonet som vises nede i høyre hjørne av skjermen har vist at det ikke har vært en nettverksforbindelse.

Til tross for dette mener jeg fremdeles flere mennesker har hatt en tilgang til PCen min over et nettverk. Hvordan er det mulig om det er slik? Det er skremmende. De kan ødelegge forretningsprosjekter og blande seg inn i menneskers følelsesliv og privatliv uten at folk har den fjerneste anelse.

Jeg de-aktiverte i dag også en skjult enhet med navnet Microsoft Kernel Debug Network Adapter.
De-aktivering av denne enheten skulle ikke ha noe å si, med tanke på det jeg allerede har nevnt, men jeg prøver fordi jeg mener det fremdeles har vært et problem at noen har hatt en tilgang de ikke skulle hatt. Hvordan kan jeg være trygg på at informasjon i jobbsammenheng ikke havner på avveie og ødelegger prosjekter?

 

 

 

 

 

 

By | 10 August, 2018 |