Home » Other » Skuddene i Sarajevo

Skuddene i Sarajevo

Hvor hadde Europa, Russland og land som ble hardt rammet av 2. verdenskrig vært i dag om det ikke hadde vært krig?
Hvor mange kriger har blitt utløst av at en eller et fåtall personer har blitt drept? Antakelig ganske mange for et sted må det begynne. Det er forskjell på fyrster og vanlige folk men skuddene i Sarajevo for eksempel skal ha utløst 1. verdenskrig.

Det er umulig å vite hvordan man selv vil reagere om man mister noen man er glad i, men jeg vil tro veldig mange kan gå til krig for sin familie og mennesker de bryr seg mye om. Så det er så viktig at lover overholdes.

Av og til handler livet om andres valg. For min del for eksempel ser jeg at om andre ødelegger det jeg prøver å gjøre fremover så vil det frata meg muligheten til å starte nye prosjekter. Hvor lang tid vil det ta før andre igangsetter det samme, om jeg ikke gjør det? Det er umulig å vite. Kanskje innen et år, kanskje innen 20. Kanskje det vil ta enda mer tid.
Krysser fingrene for at alt går bra fremover. Krig og drap skaper bare elendighet.

By | 22 August, 2018 |