Home » Other » Slike utsagn ville ødelagt all fremgang om prosjektet handlet om nyskapning

Slike utsagn ville ødelagt all fremgang om prosjektet handlet om nyskapning

Artikkelen under handler selvfølgelig ikke om meg men jeg får noen assosiasjoner allikevel. Jeg skal ikke anklage Solbakken for noe, som jeg verken kjenner eller vet hva driver med for tiden, men skal man arbeide frem nye løsninger i dag til idretten trengs mennesker som evner å tenke utenfor boksen. Det trengs personer som er detaljorienterte, kreative og som liker å drive med idrett som ønsker å skape optimale løsninger som forenkler deltagelse i idrett for alle. Ikke bare for de profesjonelle. De har jo løsninger i dag.

Løsninger for kjente og store mesterskap (seriekamper, cuper osv) stiller høye krav til løsningene som brukes men det er ikke der de store endringene vil komme i fremtiden. Profesjonelle utøvere kan sikkert gjøre en viktig jobb når nye systemer skapes, men min mening er at det først og fremst er den ikke-profesjonelle idretten som vil dra størst fordel av endringene som komme. Profesjonelle vil allikevel også like endringene.

Det er ikke så viktig i utgangspunktet at alt er perfekt eller i henhold til de standardene de profesjonelle er vant til. Enkle løsninger som bare gjør det enklere å gjennomføre og delta i cuper for eksempel er et godt skritt i riktig retning.

En annen side av dette er at det rett og slett er sinnssykt at noen sitter og følger tastetrykkene mine. De skulle vært fengslet alle sammen, også kongen om han er en av dem.

Min ambisjon er ikke noe annet enn å bidra med noen idéer som gjør at det blir så enkelt å delta i idrett at jeg selv kan få nytte av det som skapes. Penger er egentlig en helt uinteressant del av det.

https://www.dagbladet.no/sport/langer-ut-mot-rival—han-har-ikke-peiling/70237630https://www.dagbladet.no/sport/langer-ut-mot-rival—han-har-ikke-peiling/70237630

 

 

By | 22 September, 2018 |