Home » Other » Snille mennesker

Snille mennesker

Var en tur innom en av mine snille søstre og hennes svoger i dag. Veldig bra og hyggelige mennesker. Normale vil jeg si.

I forbindelse med at jeg har hatt litt spesielle opplevelser siden 2011 snakket jeg litt med dem om barn i dag. Jeg hadde behov for å avklare en usikkerhet andre har prøvd å dytte på meg.
Alle deres barn er deres barn.

Vi snakket litt rundt temaet det å få barn og jeg sa det har hendt at kvinner har vært utsatt for overgrep hos for eksempel gynekolog, selv om det sikkert skjer veldig veldig sjeldent. Man har hørt historier om kvinner som er blitt gravide uten at de kan forklare hvordan. Jeg er ingen ekspert på området men i forbindelse med politianmeldelsene jeg har innlevert trengte jeg å stille spørsmålet
om hun har vært utsatt for noe sånt. Noe hun ikke har.

Som jeg sa at om hun hadde vært utsatt for noe sånt hadde vært ekstremt viktig at det ble politianmeldt som voldtekt. Hun var enig i det.

Men det er ikke noe tema. Hun har aldri opplevd noe sånt så alt er i orden.

Full kontroll på sekken

Ellers har jeg hatt en usikkerhet knyttet til at et nettverk av personer har vært ute etter innhold i både sekken min og PCen min over en ganske lang periode, og jeg har vært usikker på hvem som har stått bak så jeg har vært usikker på mange i forbindelse med det. Jeg hadde 100% kontroll på sekken min da jeg var der så helt umulig at noen har vært i sekken min der i dag.

By | 1 September, 2018 |