Home » Other » Søker en dame men kan spille på lag med hvem som helst

Søker en dame men kan spille på lag med hvem som helst

Jeg kan samarbeide og arbeide på lag med mennesker uavhengig av kjønn og andre personlige forskjeller og fortid. Spiller man for eksempel på et fotball lag spiller man på lag uavhengig av hva de andre gjør i laget gjør i privatlivet sitt, og sånn er det naturlig også å tenke i jobbsammenheng.

I en alder av 44 år, ikke i et forhold og uten barn er det naturlig for meg å søke samarbeid med en selvstendig dame fremover. Hun trenger ikke være rik men viktig at det hun evt. tjener på meg går til henne, evt. til personer jeg vet hvem er.

Det er viktigere for meg i dag å finne en kvinnelig samarbeidspartner som jeg føler det er naturlig å utvikle en langsiktig relasjon til enn en som har mye penger. Hva hun har av penger er egentlig ikke viktig. Finner jeg henne åpner det seg kanskje andre muligheter. 

Jeg skiller mellom to ting fremover. Det som har vært og det som kommer. Når jeg ser meg om etter en å samarbeide med ser jeg meg også om etter en dame rundt min egen alder, kanskje yngre, med tanke på nettopp å utvikle en personlig relasjon. Hun kan godt være fra utlandet. Hun trenger ikke gifte seg med meg men jeg må innrømme at det vil være en fordel at det ikke er helt urealistisk at en relasjon kan utvikle seg til noe mer. Om ikke med henne kanskje hun kjenner noen.

Jeg skiller det fra fortiden. Fortiden har man med seg uansett og må tas hensyn til.
Nøyaktig hvordan ting henger sammen vet jeg ikke og derfor er det kanskje lurt å være bevisst.
Jeg har vært i kontakt med en person i sommer og snakket litt med henne om et av prosjektene mine. Tror jeg vil sende henne en melding når jeg er kommet enda litt lenger med idéutvikling i tilfelle hun er interessert i noe av det jeg gjør.

Jeg kan også ta kontakt med enkelte jeg har hatt kontakt med tidligere i livet men er forsiktig
på grunn av opplevelser jeg har hatt siden 2011. At jeg må ta noen hensyn utelukker desverre
noen slik jeg ser det i dag. Om det vil endre seg vet jeg ikke.

 

 

 

By | 5 September, 2018 |