Home » Other » Jeg sa to ting til to forbipasserende i dag

Jeg sa to ting til to forbipasserende i dag

Jeg burde kanskje ikke sagt det jeg sa i dag til en forbipasserende “at kongehuset er ferdig innen 5 år”. Jeg trekker tilbake det men jeg ønsker å utdype hva jeg mente med det. Jeg mente monarkiet som statsform i Norge.

Grunnen til at jeg sa akkurat det i dag skyldes en del mennesker som jeg tror misliker Eirik Jensen saken. Jeg mener noen har noe å skjule. Jeg har aldri hatt behov for noen sak mellom Eirik Jensen og Gjermund Cappelen. Selv skulle jeg bare hatt erstatning for at noen har stjålet tastetrykk fra meg både før og etter 2011.

Jeg mener noen har gjort en feil som kan forklare noe som har foregått rundt meg etter 2011, og misbrukt stjålne tastetrykk. Jeg mener å ha vært fanget i en del menneskers  vrangforestillinger, og at noen har unnlatt å stoppe det for å redde sitt eget skinn.
Dette skulle vært stoppet i 2011/2012 da jeg tok kontakt med PST og Aftenposten.

Som jeg sa til en annen person i dag: Det er mange mennesker som har vært psykisk syke etter sommeren 2011. Spørsmål er om det holder å sende dem til psykolog. Bør de advares med at det kan ende i fengsel om de ikke kommer ned på jorden? Noe av det som har foregått etter 2011 er jo helt uvirkelig..Galskap.

Når jeg av og til har uttrykt meg kritisk til Norges kongehus etter 2011 er det fordi noen har unnlatt å stoppe det som har foregått mot meg både før og etter 2011. Jeg lurer på om kongehuset har ansvar for det. Når det er nevnt så vet jeg ikke.

Jeg har ikke noe å skjule og har ikke ansvar for noen alvorlige hendelser som har vært. Så jeg har ikke noe i mot Eirik Jensen saken. Om noe vedrører meg antar jeg de tar kontakt som de burde gjort i 2011/2012.

Om barn har blitt skadet eller mistet livet har en uopprettelig skade skjedd. Det samme om uskyldige personer har mistet livet. Som jeg skrev på Facebook i dag:

“Tilgivelse handler kanskje først og fremst om at de som trenger tilgivelse må erkjenne at feil er gjort om feil er gjort og tilgi seg selv?

Så tilgivelse handler kanskje ikke om at andre skal tilgi en om skade er skjedd og ikke kan repareres. Det som har skjedd har skjedd må man bare forholde seg til men jeg tror det er lettere å legge bak seg for alle parter, og se fremover, om det tas ansvar for og erkjennes feil. Tilgivelse handler kanskje mer om det?”

 

 

By | 27 August, 2018 |