Home » Other » ………. kan ha et ansvar -Personen skal ikke skytes men bør i fengsel

………. kan ha et ansvar -Personen skal ikke skytes men bør i fengsel

Da jeg reiste til utlandet etter 17 mai var det utløst av grov personforfølgelse som begynte 1-2 uker forut for 17. mai. Samme personforfølgelse pågår fra tid til annen i disse dager.
Jeg mener det nå pågår i forbindelse med saken mot Gjermund Cappelen og Eirik Jensen i forsøk på å fremprovosere reaksjoner, kanskje for å dekke over at mennesker tilknyttet Arbeiderpartiet og LO (og andre) kan ha et ansvar for feil begått. Og i dag – ja – jeg ble ganske kraftig irritert en times tid og sa i min leilighet at …. (eller de som har tatt avgjørelser) skulle hatt en kule i pannen om han har stått bak det som har foregått mot meg.. Jeg mente selvfølgelig ikke det bokstavelig, og sa det er en følelse i øyeblikket og ingen oppfordring til noen, og at jeg selvfølgelig ikke ønsker at noen skal skyte noen fordi det er forbudt. Det er en enorm forskjell på å uttrykke en øyeblikksfølelse og å begå for eksempel en drapshandling som krever at man iverksetter flere handlinger. Forskjellen på en tanke og en handling er som å bevege seg fra sør til nordpolen. Faktisk lenger fordi det å begå et drap innebærer å kaste bort livet sitt under normale omstendigheter. Så man kan kanskje si at en handling innebærer mer enn å ta en avgjørelse om å bevege seg frem og tilbake mellom sør og nordpolen uavbrutt i alle årene man ville sitte i fengsel.
Å bevege seg frem og tilbake til sørpolen i for eksempel 20 år ville antakelig være å foretrekke for de fleste selv om det kunne bli repeterende og føles litt slitsomt til tider..

Jeg mener … bør i fengsel om han har stått bak det som har foregått mot meg og det samme med hans søster om hun kan knyttes til det. Om hun fikk meg personforfulgt i tiden før 17. mai, og det fikk konsekvenser for noen, mener jeg personlig hun har medvirket til konsekvensene.

De som har tatt avgjørelser etter 22. juli har gjort mange mange feil i forhold til min situasjon, som kan ha fått alvorlige konsekvenser for en del mennesker. Derfor mine tanker rundt dette.

At politi står og ser på at det foregår en personforfølgelse er ren kriminell virksomhet fra politiets side. Så jeg uttrykte det samme om politilederen og psykiateren som evt. står bak avgjørelser. Bare en følelse. Ingen fare for handling. Som nevnt- jeg ønsker ikke at noen skal skyte heller en politileder eller psykiater..

Man får vel si det positive er at jeg ikke uttrykte planer om å ta meg en tur til en eller annen skole og skyte masse uskyldige barn. Eller slå et barn i hodet eller rifte opp et lite barns overleppe, der …. og …… kanskje har kjennskap til hvem som stod bak og trakk i tråder (de kunne kanskje stoppet det om de hadde tenkt?).
Man rører ikke små barn.

Jeg er en trygg person. Det har jeg alltid vært. Og ville aldri kastet bort livet mitt på å skyte noen. Men av og til irritert over at politi i Norge er hjernedøde, bedriver organisert kriminalitet, og at politiske ledere står og ser på og indirekte samtykker…

Og hvorfor nevner jeg dette? Fordi noen i lang tid har fanget opp det jeg har sagt i min leilighet og prøvd å bruke det mot meg på forskjellige måter. Det skjedde også på bilturen i Danmark og Tyskland, da jeg i frustrasjon sa i bilen at de skulle vært skutt de som har stått bak. Det var ingen kommunikasjon med noen men jeg ser ikke bort fra at noen kan ha fanget det opp. Jeg har aldri oppfordret noen til å ta liv av noen og har heller ingen planer om å gjøre det. Jeg nevner dette for å beskytte meg selv mot at noen bruker innhold fra noe som er tatt opp, kanskje klippet og limt for alt jeg vet, forsøkt brukt mot meg i en sammenheng.

Hvorfor kommer en slik hard tanke til uttrykk? Når man utsettes for grov og ganske intens personforfølge uten god grunn over en ganske lang periode så gir det i seg selv god grunn til å reagere. Slikt kan faktisk ødelegge mye for en person i tiden det pågår (det kan ødelegge forhold, jobb osv). Det forsvarer ikke det å begå alvorlig lovbrudd tilbake (det har jeg heller ikke gjort) fordi slikt er politiets ansvar å rydde opp, men Når politi ikke håndterer lover må det være lov å ha sterke følelser. Man leser også om fly som blir skutt ned (også fordi noen kan ha tatt ord ut av sin sammenheng i forsøk på å skape en uriktig oppfatning hos noen), at ens private helt uskyldige tastetrykk har vært misbrukt på rimelig syke måter og at det har fått andre typer konsekvenser.

Politiet i Norge gjør ikke jobben sin og noen har stått bak og trukket i tråder. Hvem er det?
Hvem har lagt til rette for avlytting av mobiltelefonen min i minst 7-8 år. Personene skal ikke skytes men bør i fengsel.

Helt greit om noen setter meg i fengsel for å ha fremsatt alvorlige påstander mot enkelte som trolig har medvirket i at lovbrudd har vært begått mot meg lenger enn de hadde trengt (om det blir slik), men helt uaktuelt med innleggelse på et psykiatrisk sykehus for eksempel fordi dette helt klart handler om gjentatte lovbrudd over 7-8 år der noen skal i fengsel om norsk lov håndheves.

Ellers mener jeg … bør få psykologhjelp om noe av dette har handler om feil gjort av henne. Jeg ønsker ikke … noe vondt men i denne saken har mange blitt manipulert og gjort feil. Det er på ingen måte min feil. At jeg skal ha noe som helst ansvar i forskjellige alvorlige saker, der jeg har tastet enkelte ting privat i søken på psykologisk forståelse, er bare helt psykotisk. Så psykiaterne gjør heller ikke jobben sin i forhold til nettverket av personer som deltar i det som har foregått mot meg.

Blogginnlegget ble skrevet for å forhindre at ord uttrykt i min leilighet skulle bli misbrukt av personer jeg ikke vet hvem er (som avlytter min leilighet) og endret 21.10.2018 av hensyn til nevnte personer.

By | 18 October, 2018 |