Home » Other » Traff en av min halvbrors gode venner Martin sammen med min halvbror i dag

Traff en av min halvbrors gode venner Martin sammen med min halvbror i dag

Hyggelig å se at ens søsken har gode venner som åpenbart ønsker vår familie alt godt. Jeg har selvfølgelig aldri bedt ham om, eller hatt noe ønske om, at verken han eller andre legger press på noen verken jeg, han eller andre kjenner.

Han hadde det slik jeg oppfattet det fint i dag, akkurat som min halvbror. Jeg fikk også formidlet at jeg er opptatt av at alle har en trygghet rundt seg (ikke ordrett men innholdsmessig).

Som jeg skrev i respons til en tekstmelding jeg fikk av min halvbror i kveld:

“Det gjør vi. du får hilse martin og si jeg syns det var hyggelig å se ham igjen. Han forstod godt at om noe ikke stemmer så tar han kontakt. Han ønsker åpenbart deg alt godt. glad i deg. du kan jo gi ham linken til bloggen min www.borgesblog.com om du vil det.

Du kan jo sende denne mld til ham. ”

 

 

By | 21 September, 2018 |