Home » Other » Det skrevne private ord… Kommentarer til tullball!

Det skrevne private ord… Kommentarer til tullball!

Korrigert 29.08.2017

Litt vilt.. men sant

Jeg og min familie har aldri hatt noe å gjøre med 22. juli. At idrettsprosjektet mitt trolig har vært motiv, på tilsvarende måte som en verdifull gjenstand kan være når noen utsettes for ran, kan man ikke klandre meg for. Man kan ikke forvente at noen skal forutse eller forstå at noen vil gå så langt som de har for å få eierskap til noe som ikke tilhører dem.

Dette er ingen morsom sak og en del journalister og bloggere har, som mennesker som kan ha manipulert Breivik, misbrukt private tastetrykk fra meg. Det er merkelig at de ikke tar det innover seg og er mer varsomme. De bryter jo loven.

Problemet med de som har hatt tilgang til mine private tastetrykk (jeg bruker ordet tastetrykk fordi det også handler om tastetrykk jeg ikke en gang har) enten i en manipulert form eller ikke, er at de ikke forstår at skrevne private ord kan ha mange uttrykk. De forstår ikke at det skrevne ord kan være øyeblikkstanker, som ikke en gang trenger å være naturlige øyeblikkstanker. Tanker som kanskje ikke hadde oppstått om man ikke hadde skrevet.. Man kan nesten beskrive slik skriving med at for hvert nye ord som legges til så fordufter det forrige ordet som ble skrevet. Som en tanke oppstår i hodet som forsvinner i det man tenker videre. Så liten betydning kan det skrevne ord ha. Det kan rett og slett bare være en måte å uttrykke seg på. Skrivetenking kan man kanskje kalle det. Det trenger ikke ha noe med virkeligheten å gjøre og det trenger ikke ha noe med historikk å gjøre. Det kan være mer eller mindre tilfeldige tastetrykk som oppstår i øyeblikket.
Det er ingen regler for skrivning privat. Det er lov til å taste mer eller mindre alt bortsett fra å planlegge ulovlige handlinger.

Men når slike private data ender opp hos andre, som ikke skulle hatt tilgang, kan det få konsekvenser. Ikke på grunn av ens egen vilje men på grunn av andres.

Det har aldri handlet om sykdom fra min side dette men om andres ulovlige handlinger, og manglende vilje til å tolke eller forstå virkeligheten.

Sett fra min side har det handlet om andres vrangforestillinger, nettopp fordi de ikke har forstått. Mener de at det har handlet om demens hos meg handler det om deres vrangforestillinger. Det er bare å spørre mennesker jeg har hatt kontakt med på tidspunktene jeg har skrevet det jeg har skrevet: Var jeg aggressiv og uttrykte voldelige tanker, truet jeg noen eller skadet jeg noen den gang? Nei. Jeg har heller aldri oppfordret noen til å gjøre det. Noe av det jeg har skrevet har handlet om forsøk på å prøve å forstå kriminalitet, vold og terror. Jeg har vært nyskjerrig på hvorfor mennesker gjør som de gjør. Det utrolige i dette er jo at noen har fått tak i det og misbrukt det på alle mulige måter. Nøkkelen til å forstå det er at noen har hatt et sterkt motiv.

-Om vi bruker et eksempel: Du har vært i kontakt med 4 forretningsforbindelser i forskjellige sammenhenger. Du setter deg ned og skriver hva du kanskje kunne tenke deg å formidle til dem alle. Du skriver «hva skal jeg si?» Du skriver ned forskjellige tanker knyttet til de 4 personene. Noe tull som du kanskje slår fra deg, men du skriver ikke nødvendigvis det.. Selvfølgelig skriver du ned tanker som kan treffe disse 4 personene. Og så.. Hva skjer om de får tak i det du skrev? Uten at du snakket med dem. Kanskje de til og med tror du har formidlet det til dem? Du tenker kanskje noen kan komme til å lese noe, vet ikke helt hvem, men er det ikke kommunikasjon med minst en annen part hvordan kan man forholde seg? Man sitter jo ikke og forplikter seg overfor ordene man taster privat på en pc selv om man skriver noe som kanskje kan oppfattes som det. Skal det inngås forpliktelse eller avtale må det være minst en annen part som bekrefter..

Tenk også: Det er tillatt å finne en riktig spennende historie om en eller annen kjendis. Ingen lov forbyr deg det om du ikke deler det. Kommer den på avveie hva skjer?

Hvordan ville du føle om noen hacket seg inn i hodet ditt, så en sekundtanke som var helt ùten betydning for deg, og så plutselig spredde budskapet «han Ola han mener det».. Var det alvorlig nok ville du kanskje på et tidspunkt følt for å dementere det?

Dette er tullete å føle jeg må kommentere: Jeg ville jo aldri ønsket å ta min brors plass.. Han har en bra kone men jeg er jo glad jo min bror. Alle tiltrekkes av litt forskjellige egenskaper. Hva jeg i sin tid tastet privat har jo null betydning. Ingen skulle lest det. Det var glemt i det jeg skrev det. Jeg syns min svigerinne har mange fine egenskaper men det er jo noe annet.

Som med en halvbror. Jeg er jo glad i ham og. Jeg hadde jo aldri ønsket hans leilighet.. Jeg ville nok heller delt en fremtidig arv med ham. Om jeg noen gang arver noe.

Og mine andre søsken/halvsøsken/stesøsken. Jeg er jo glad i alle.

Har aldri ønsket at noen verken skal ramme eller manipulere en svigerinne, svoger, eller andre i min familie og slekt. Har aldri ønsket at noen skal ta en svogers eller svigerinnes plass..

Jeg har aldri ment noen er tapere. Og igjen dette er tullete å føle jeg må kommentere. Jeg har aldri uttrykt noe slik overfor andre.

Jeg har også en veldig bra svoger. Jeg har aldri vært bekymret for at han er til fare for min søster eller deres familie..

Når det gjelder min tante ville jeg aldri ønsket å arve hennes landsted.. Det er jo helt fjernt om noen har trodd det..

Når det gjelder min onkel og fetter som har en bondegård på landet ville jeg selvfølgelig heller aldri ønsket noe arv derfra. Det er så fjernt å bare tenke det..

Når det gjelder min mormor er jeg jo også glad i henne.

Jeg mener verken tanter, onkler eller andre slektninger verken er stygge, homser eller lesbiske.. Nok en gang.. Helt tullete å føle jeg må kommentere..

Jeg mener heller ingen verken har for lite eller for stort hode. Igjen. Tullete å føle jeg må nevne..

Det er også helt ok å kle seg i rødt selv om man er mann. Rød er ikke min farge men det er smak og behag.

Jeg har heller aldri tenkt jeg vil arve fra andre slektninger. Det er alt for fjernt. Det har bare vært for dumt om noen har trodd jeg har tenkt noe annet. Igjen tullete å føle jeg må kommentere.

Jeg ønsker heller ikke at verken nær eller fjern slektning skal lures på noen måte.

Når det gjelder min fars og stemors opphold i utlandet ønsker jeg at de har det trygt der. Jeg er glad i dem begge og det ville ikke falt meg inn å oppfordre noen til å ramme dem på noen som helst måte. Jeg ønsker ingen arv andre skulle ha hatt.. Det har jeg også sagt klart fra om. Igjen så tullete å føle jeg må nevne..

-Jeg har aldri vært bekymret for at min stemor er til fare for min far eller omvendt..Tullete å føle jeg må nevne..

Om noe hadde tilstøtt min far og stemor ville jeg aldri tatt i mot betalinger fra en «ukjent» mottaker. Jeg ønsker heller ikke at de noen gang skal utsettes for utpressing.. Tullete, tullete, tullete å føle jeg må nevne..
Jeg skrev for mange år siden privat noe om hva jeg ville kunne komme til å arve. Det var ingen mening i det jeg skrev. Tanken bak var bare at jeg trolig ville bli en ganske velstående mann en dag pga idrettsprosjektet mitt. Og om ikke det så ville jeg kanskje arve noe.
Det var ingen spesiell mening bak ordene. Jeg mente den gang at verdien på prosjektet mitt kunne komme til å overstige beløpet jeg skrev mange, mange ganger. Men det var også fantasi.. For man vet jo aldri og det jeg har opplevd de siste årene har jo stoppet meg. Det er så tullete at dette har bekymret noen. I mitt hode forduftet disse tastetrykkene i det jeg skrev det. Penger er ikke alt. Jeg har i det store og hele alltid fulgt lover og regler slik jeg har levd livet mitt. Lover og regler har for meg alltid vært viktigere enn penger.. Det vet alle som kjenner meg.

Det er jo også for dumt at jeg føler jeg må skrive at jeg aldri ville ønske å ta min fars plass. Han er jo gift med en kvinne som er på hans egen alder, eller kanskje noen år yngre, men det er jo helt urealistisk. Jeg syns hun har mange fine egenskaper men det er jo noe annet.
Jeg ville aldri ønsket deres leilighet. Dette er egentlig for dumt å måtte kommentere.

-Også tullete å måtte kommentere at jeg verken ønsker at min far/stemor eller bror skal forsvinne i en eller annen sammenheng.. Har aldri ønsket noe slik.

Jeg tiltrekkes jo og ønsker meg en kvinne nær min egen alder. Kanskje litt yngre. Så det er så tullete dette..

-Det ville ikke falle meg inn å oppfordre noen til å gjøre noe galt. Selv om jeg har tastet mye rart så har jeg alltid tenkt og følt det slik.

Som sagt problemet i dette er at noen har tatt seg friheter de ikke skulle tatt seg. De har gått for langt… Syns det er litt slitsomt å måtte kommentere dette men det er nødvendig. Det har aldri vært aktuelt for meg å bryte noen lov og journalister som bruker mine data bryter lover hver gang de bruker det. Det er overtramp og de skjønner jo ikke det..

Det blir for dumt å måtte kommentere ubetydelige ord man har skrevet privat..
Skrevne ord som man ikke deler trenger ikke ha noe med virkeligheten å gjøre. Det er ikke en regel jeg har funnet opp. Det er jo sannheten. Man kan skrive mye rart privat uten at man legger noe i det man skriver.

-Jeg ønsker ikke at ansatte i barnevernet rammes negativt på noen måte. Men heller ikke at barnevernet ødelegger familier. Dette er jo kompliserte saker som jeg ikke har forutsetning til å mene noe om. Skulle være unødvendig å si.. Jeg har jo aldri hatt makt til å påvirke..

-Jeg ønsker ikke at mennesker påføres kreft.. Og håper mennesker med kreft blir friske.. Skulle være unødvendig å si.. Slik makt har jeg aldri hatt..

-Når det gjelder Noka securities, et sted jeg arbeidet et halvt års tid som ung, hadde jeg aldri noe ansvar for det som skjedde der i forbindelse med konkursen. Det var en gang jeg lot sluttsedler som skulle postes ligge igjen i bilen, jeg glemte rett og slett å poste det en fredag, og fikk ikke postet det før mandagen. Oppgjør er tre handelsdager etter at handelen er utført. Og det betyr jo at de som skulle ha disse sluttsedelene antakelig fikk de på oppgjørsdagen. Handler man aksjer så følger man rimelig godt med på når oppgjør er uavhengig av sluttseddelen. Man vet hva man har handlet og når oppgjøret er. Jeg mener jeg gjorde en god jobb der men jeg var ung, umoden og nok litt fastlåst mer opptatt av overfladiske ting. Så min dårlige samvittighet var nok ubegrunnet men jeg sviktet. Jeg hadde ikke fokus nok der det skulle vært den dagen. Det ville ikke skjedd i dag. Dette betyr ikke at jeg ikke er takknemlig overfor sjefen der for jobben han ga meg. Gir gjerne noe tilbake en gang om muligheten byr seg.

-Når det gjaldt Eurobate så vet jeg ikke hva som skjedde der. Jeg har aldri hatt noe nettverk til å påvirke.

-Det jeg har vært utsatt for i forbindelse med idrettsprosjektet mitt handler ikke om mine feil. Det handler om andres lovbrudd.

-Jeg mener ikke at noen av mine tidligere klassekamerater er «homo» på noen måte..! Igjen tullete å måtte kommentere.

-Hadde jeg kjent noen som var homo hadde ikke det betydd noe.. Jeg har den erfaringen at homofile er hyggelige mennesker som jeg på ingen måte har noe i mot. Det er mennesker som ofte er lett å like. Igjen tullete å måtte kommentere.

-Igjen dette er tullete å måtte kommentere: Jeg har aldri sammenliknet meg selv med Oluf Palme.. Jeg har jo aldri vært en aktiv politiker.. Dette har jeg jo alltid visst, og det vet alle som har hatt kontakt med meg, så det er tåpelig å egentlig måtte si noe om dette. Spør om noen som har hatt kontakt med meg om jeg noen gang har uttrykt noe slik..! Og det sier jo sitt..

-Jeg er kun tiltrukket av ekte kvinner. Ikke transseksuelle. Men som menneske har jeg ikke noe i mot noen. Det er noe annet. Tullete å skrive egentlig men med tanke på at noen har fått tak i mine private data fra tidligere er det nødvendig. Det er så dumt! Det er for dumt!

-Jeg ville heller aldri endret seksuell legning for penger, selv om jeg forstår at det å stå på bar bakke kan få mennesker til å vurdere det ene og det andre. Noen gjør kanskje sine valg også uavhengig av det. Jeg har ikke vært der og er så bestemt i min legning at jeg nok aldri ville gjøre noen endring. Igjen litt tullete å føle at jeg må kommentere.

-Menneskers underliv ser antakelig like annerledes ut som menneskers kropper (mer eller mindre). Jeg har aldri ment det er noen fasit for hva slags utseende et underliv må for at personen ikke skal være forplantningsdyktig. Det har jeg ikke kunnskap nok om. Min kunnskap om mannens underliv begrenser seg til mitt eget. Jeg mener ikke at det å ha et erigert kjønnsorgan med en eller annen vinkel er det samme som å være “skeiv” slik uttrykket brukes om seksuell legning. Menns, som kvinners underliv, ser antakelig veldig forskjellig ut. Om alle som hadde en eller annen vinkel som ikke stod 90 grader ut fra kroppen var “skeive” ville antakelig veldig mange flere vært “skeive”.

-Jeg har aldri hatt noe kvinnelig kjønnsorgan…

-Jeg har ikke noe i mot mennesker som har hiv eller andre sykdommer. Men jeg har angst for kjønnssykdommer.. Enda en gang: Tullete å føle jeg må kommentere.

-Jeg mener verken noen har «bollemus» eller er en «knulledukke».. Vanvittig. Å føle jeg må kommentere.

-Jeg husker klassen mistet en populær klassekamerat i barneskolen. Alt var bare tragisk ved det. Jeg har aldri ment han var en taper.. Så tullete å føle jeg må kommentere..

-Jeg har aldri hatt noe i mot verken noen fra Groruddalen eller fra andre steder. Jeg har bodd på Rykkinn selv, Bærums Grorud, og jeg hadde det fint der. Topp sted å bo hadde det ikke vært for de spesielle utfordringene jeg møtte i 2011.

-Jeg har aldri vurdert å skade, skyte eller ta liv av noen. Verken kongen, kongelige, politikere, fettere/kusiner og deres familier eller andre.. Jeg har heller aldri vurdert å oppfordre noen til det. Egentlig tullete å føle jeg må kommentere..

-Jeg ønsker ikke, og har aldri ønsket, at noe skal tilstøte noen som helst nevø eller niese, verken som barn, ungdom eller voksen.. Skulle være unødvendig å nevne..

-Jeg har aldri ønsket, vurdert eller oppfordret noen til at noen skal kidnappe verken voksne eller barn noe sted. Heller ikke at noen skal kidnamme barna til noen som helst i eller utenfor familie/slekt. Jeg ønsker selvfølgelig heller ikke at noen skal tvinges inn i prostitusjon… Eller at noen skal kidnappe noens kone, ta henne med ufrivillig i en bil og kaste henne ut. Tullete..!

-Jeg ønsker ikke at noen skal stjele noe fra noen: Selvfølgelig ønsker jeg ikke at noen skal stjele noe fra noen av mine søsken, deres ektefeller, min familie eller slekt.

-Såvidt jeg vet har ingen i min familie eller slekt en nyresykdom eller et nyreproblem. Jeg har ikke ment at min far på noen måte trenger å bevise at han stiller opp for noen for nyretransplantasjon.. Jeg har heller aldri ønsket at noen skal påføre noen en skade på nyrene eller andre organer. Helt tullete å føle jeg må kommentere.

-Jeg har aldri vurdert, oppfordret noen til eller ønsket at noen skal kutte opp noen som helst i biter og dumpe det et eller annet sted..

-Jeg ønsker selvfølgelig ikke at noen skal forgifte verken min familie eller meg på noen som helst måte.. Verken på restaurant eller annet sted. Og heller ikke andre!.. Tåpelig..

-Jeg ønsker selvfølgelig ikke at noen skal bruke sporingsteknologi til å utsette noen for trafikkulykker.. Verken nær eller fjern..

-Jeg syns damene jeg har hatt nær kontakt med alle har hatt fine bryster. Forskjellige men fine.. Skulle vært unødvendig å si..

-Narkotikahandel er forbudt. De som driver med slikt har alltid en risiko for å bli tatt og det kan de ikke skylde på andre for. Jeg har aldri verken hatt vilje eller makt til å igangsette etterforskning av noe narkotikanettverk. Det er ikke min oppgave å dømme andre, verken mennesker som bedriver slikt eller andre. Generelt har ikke jeg noe i mot noen. Jeg har aldri hatt interesse i å erte på meg eller skape problemer for noen som helst. Andre derimot kan ha hatt motiv i å fremprovosere reaksjoner..

-En av mine slektninger flyttet utenlands med sin familie en gang etter 2011. Det forundret da jeg hørte det og det understreker jo at jeg var ukjent med hvordan mine data ble brukt.

-Jeg har aldri oppfordret noen til å påføre noen ryggproblemer, prolaps, annen fysisk skade eller sykdom..

-Jeg har aldri deltatt i noe komplott der jeg har forsøkt å lure noen til
å dele ut mine privatdata, enten i en manipulert form eller ikke..En del av disse kommentarene skrives nettopp fordi noen har misbrukt mine data., som trolig er tatt helt ut av sammenhengen det ble skrevet i..

-Jeg har aldri tillatt noen å publisere mine private data på Facebook.. Jeg har selv aldri brukt Facebook aktivt før inntil ganske nylig, med unntak av at jeg brukte Facebook i 2015 (tror jeg det var) til å presentere et prosjekt.

-Jeg ønsker selvfølgelig ikke at noen skal forgifte vannet til noen, verken mitt, mine søskens eller andres…Tullete å føle jeg må nevne..

-Jeg ønsker ikke at noen skal ende sine liv.. Tullete å føle jeg må nevne..

-Jeg ønsker selvfølgelig ikke at noen skal dø eller forsvinne fra sin familie som 12, 13 eller 14 åring (og heller ikke i andre aldre..) Verken mennesker jeg ikke kjenner, en slektning, familie eller andre…: Verken noen som heter Roger, Marius, Sten, Stein, Hans, Kristoffer, Nils, Cecilie, Hanne, John, Johan, Finn, Kristian, Jon, Anne, Dina, Erik, Eric, Bjarne, Terje, Glenn,.., noen med en kombinasjon av disse navnene.., eller andre. Tullete å føle jeg må nevne.

-Jeg ønsker selvfølgelig ikke at det skal gå av noen atombombe i USA noen gang. Heller ikke andre steder.. Tullete å føle jeg må nevne..

-Jeg har ingen makt men jeg mener selvfølgelig ikke at Gro Harlem Brundtland skal trenge å sitte inne dagen lang.  Om hun hadde gjort det.. 🙂

-Føles tullete å nevne men jeg ønsker selvfølgelig ikke at noen verken skal dø av influensa eller andre sykdommer… Verken familie, slekt eller andre.. Tullete…

-Tullete å nevne… Men min far og stemor, og andre…, skal selvfølgelig få slippe å spise på Macdonalds om de ikke vil det…. Blir jo helt fjernt dette…

-Det er umulig å diagnostisere noen basert på bare det en person skriver privat..

-Jeg brukte for mange år siden en diktafon i noen sammenhenger for å lære mer om hvordan jeg selv fremstod i kontakt med andre. Det var utelukkende for å lære mer om meg selv, i selvutviklingssammenheng, og ble aldri brukt mot noen på noen måte. Det ble aldri brukt for å ta opp samtaler som omhandlet sensitive tema. Det har aldri vært et problem at jeg har gjort det. Problemet er at mer eller mindre alt jeg har gjort har vært forsøkt brukt mot meg, og jeg mener også noen stjal en av mine diktafoner på et tidspunkt. De som fulgte tastetrykkene mine fanget også opp det. Ellers hadde ingen merket det. Så det er egentlig unødvendig å nevne dette. Jeg la det verken ut på nett eller distribuerte det til andre. Om noen hadde tatt opptak av samtaler med meg uten at jeg var oppmerksom hadde jeg kanskje kommentert det og rynket litt på nesen i etterkant men ikke noe mer enn det. Handler det om samtaler som ikke omhandler sensitive tema, som ikke får negative konsekvenser for andre, ville ikke det gjort meg noe som helst. Dette er jo småtteri eller «ingen ting» sammenliknet med de lovbruddene mennesker har begått mot meg, og konsekvensene det kan ha fått, som hadde pågått i flere år den gang.

-Jeg er den samme som jeg alltid har vært. Noe av det jeg har skrevet og delt ut selv i i tiden etter 2011 kan nok diskuteres, og jeg kan nok ta selvkritikk for noe av det, men det må sees i sammenheng med at jeg ikke forstod trusselen og presset jeg var utsatt for. Og at jeg ikke fikk hjelp til å håndtere det. Dette skulle jo vært stoppet allerede i 2011 og kanskje til og med før..Noen kunne hjulpet meg. Når noe så alvorlig som 22. juli skjer vil de fleste forstå det kan være belastende å bli ansett som mistenkt når man i realiteten er offer.

-Jeg har aldri glemt noen år av mitt liv. Men noen har stjålet mine data og distribuert mine data ulovlig over flere år, også før 2011. På en eller annen måte. Det er det dette handler om. Kanskje det har vært en trådløs forbindelse som har gjort at naboen på en eller annen måte har fanget opp mine data. Og at naboen deretter på en eller annen måte har distribuert det. Dette har jeg aldri samtykket i. Om det har skjedd så er det alvorlig og politi skulle stoppet det. Slikt skal ikke kunne skje. -Eller har noen vært inne i min leilighet? Eller har det vært innstallert spionprogramvare? Jeg tror det er mest sannsynlig at sistnevnte har skjedd.

-For ordens skyld kan det nevnes at jeg etter 22. juli 2011 presiserte at det jeg skrev aldri måtte brukes som handlingsgrunnlag av noen.. Fordi jeg hadde en økende mistanke om at noen også leste det jeg skrev privat. De som fulgte godt med så det.

Det føles jo litt merkelig å sitte å kommentere disse tingene… Fra mitt ståsted handler det nok mer om angst, som følge av medias manipulasjon, enn at dette skulle være nødvendig å nevne. Man tenker nok litt, tenk om.. , og man ønsker jo ikke folk noe vondt… Det er det det handler om. Når jeg skriver dette.. Sannheten er jo at jeg ikke har makt. Hadde jeg hatt makt hadde flere forhold vært annerledes. Som nevnt.. Jeg hadde hatt jobb, politi hadde ikke skapt problem, jeg hadde kunnet arbeidet videre med prosjektet mitt med støtte, osv. Jeg ønsker ikke makt utover makt over mitt eget liv.

Journalister og bloggere må slutte med det de har bedrevet. Det har gått for langt dette.

By | 4 March, 2017 |