Home » Other » Utspekulert psykolog eller psykiater tilknyttet org. krim ved Psykiatrisk avdeling Vinderen

Utspekulert psykolog eller psykiater tilknyttet org. krim ved Psykiatrisk avdeling Vinderen

Jeg skrev den 14.11 det er organisert kriminalitet på Psykiatrisk avdeling Vinderen.
Den 15.11 dukket et par nye fjes på avdelingen opp, begge fra utlandet. Det var ikke dem
jeg tenkte på da jeg skrev  men en eller flere ansatte ved sykehuset som  jeg mener bryter norsk lov. 

Medikamentet jeg fikk i går påvirker helt klart evnen min til å uttrykke meg negativt. At de har lov til å pålegge meg å ta medisin uten mitt samtykke er rett og slett sinnssykt, og spesielt
før saken har vært behandlet av kontrollkommisjonen (myndighetene som regulerer psykiatriske sykehus).  Hvordan kan man da forklare seg?
Bivirkninger etter medikamentet de ga meg er til å leve med men det påvirker meg på negativt ved uro i beina, slapphet i kroppen og at jeg har vanskeligere for å uttrykke meg og konsentrere meg.
Jeg har ikke gjort noe som helst galt under observasjonsperioden her som antyder jeg hadde psykose forut for at jeg fikk medikamentet.

Når jeg har vært ved sykehuset til observasjon er det dagene jeg har vært her som skal legges til grunn for videre oppfølging. Ikke hva andre har måttet mene om meg forut for innleggelsen.
Hva er ellers poenget med å overføre en person til observasjon i tvungent psykisk helsevern?

Om noen mener jeg har brutt norsk lov er det en sak for politiet, ikke for et psykiatrisk sykehus.
Jeg er nemlig innstilt på å ta ansvar for alle mine handlinger om jeg har brutt norsk lov. Men det er ikke det dette handler om. Det handler først og fremst om et nettverk av alvorlig syke mennesker som kan knyttes til organisert kriminalitet.

Hadde jeg gjort noe galt er det bedre å sitte i fengsel enn å dopes med et medikament som ødelegger ens evne til å tenke og gir andre typer ubehag.
 

 

 

By | 16 November, 2018 |